Povezane vesti
Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva
Vesti online 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. – Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva
Politika 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. "Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Večernje novosti 12.07.2025
AMERIČKI novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. EPA - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine
Alo 12.07.2025
Svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva, izjavio je američki novinar Taker Karlson. - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Pravda 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Sputnik 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Vesti dana »

Vučić najavio kakav izveštaj 21. Oktobra očekuje u ujedinjenim nacijama: Biće delimično objektivan!
Alo pre 31 minutajoš 29 povezanih

Bez struje u više kraljevačkih sela, Dom za stara lica i dalje bez grejanja
Glas Šumadije pre 11 minutajoš 146 povezanih

Vučić brzom prugom za manje od dva i po sata od Beograda do Subotice i nazad, povratna karta 2.000 dinara
RTV pre 11 minutajoš 81 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 46 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih