Povezane vesti
Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva
Vesti online pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. – Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva
Politika pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. "Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Večernje novosti pre 25 dana
AMERIČKI novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. EPA - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine
Alo pre 25 dana
Svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva, izjavio je američki novinar Taker Karlson. - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Pravda pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci
Sputnik pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 25 minutajoš 4 povezane