Povezane vesti

Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva

Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva

Vesti online pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. – Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »

Politika pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. "Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Večernje novosti pre 25 dana
AMERIČKI novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. EPA - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine

"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine

Alo pre 25 dana
Svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva, izjavio je američki novinar Taker Karlson. - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Pravda pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »

Sputnik pre 25 dana
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »

Vesti dana »