Povezane vesti

Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva

Karlson: Svi Amerikanci koji služe u stranoj vojsci treba da ostanu bez državljanstva

Vesti online 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. – Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »

Politika 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da bi svaki Amerikanac koji služi u stranoj vojsci, uključujući izraelsku i ukrajinsku, trebalo momentalno da bude lišen državljanstva Sjedinjenih Američkih Država. "Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Karlson traži radikalne mere: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Večernje novosti 12.07.2025
AMERIČKI novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. EPA - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci… »
"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine

"Tim državljanima SAD oduzeti državljanstvo!" Šokantan zahtev Takera Karlsona zbog Ukrajine

Alo 12.07.2025
Svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva, izjavio je američki novinar Taker Karlson. - Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »
Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Taker Karlson: Oduzeti američko državljanstvo svima koji su služili u ukrajinskoj vojsci

Pravda 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »

Sputnik 12.07.2025
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da svi državljani SAD koji služe u stranim oružanim snagama, uključujući izraelsku i ukrajinsku vojsku, treba da budu momentalno lišeni američkog državljanstva. „Mislim da svako ko služi u stranoj vojsci treba… »

Vesti dana »