Повезане вести

Карлсон: Сви Американци који служе у страној војсци треба да остану без држављанства

Карлсон: Сви Американци који служе у страној војсци треба да остану без држављанства

Вести онлине 12.07.2025
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да би сваки Американац који служи у страној војсци, укључујући израелску и украјинску, требало моментално да буде лишен држављанства Сједињених Америчких Држава. – Мислим да свако ко… »

Политика 12.07.2025
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да би сваки Американац који служи у страној војсци, укључујући израелску и украјинску, требало моментално да буде лишен држављанства Сједињених Америчких Држава. "Мислим да свако ко… »
Карлсон тражи радикалне мере: Одузети америчко држављанство свима који су служили у украјинској војсци

Карлсон тражи радикалне мере: Одузети америчко држављанство свима који су служили у украјинској војсци

Вечерње новости 12.07.2025
АМЕРИЧКИ новинар Такер Карлсон изјавио је да сви држављани САД који служе у страним оружаним снагама, укључујући израелску и украјинску војску, треба да буду моментално лишени америчког држављанства. ЕПА - Мислим да свако ко… »
"Тим држављанима САД одузети држављанство!" Шокантан захтев Такера Карлсона због Украјине

"Тим држављанима САД одузети држављанство!" Шокантан захтев Такера Карлсона због Украјине

Ало 12.07.2025
Сви држављани САД који служе у страним оружаним снагама, укључујуц́и израелску и украјинску војску, треба да буду моментално лишени америчког држављанства, изјавио је амерички новинар Такер Карлсон. - Мислим да свако ко служи… »
Такер Карлсон: Одузети америчко држављанство свима који су служили у украјинској војсци

Такер Карлсон: Одузети америчко држављанство свима који су служили у украјинској војсци

Правда 12.07.2025
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да сви држављани САД који служе у страним оружаним снагама, укључујући израелску и украјинску војску, треба да буду моментално лишени америчког држављанства. „Мислим да свако ко служи… »

Спутник 12.07.2025
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да сви држављани САД који служе у страним оружаним снагама, укључујуц́и израелску и украјинску војску, треба да буду моментално лишени америчког држављанства. „Мислим да свако ко служи… »

Вести дана »