Повезане вести

Учесница "Елите" открила да је била са ожењеним Ђанијевим сином: Тврди да је био лудачки заљубљен, изнела све детаље

Учесница "Елите" открила да је била са ожењеним Ђанијевим сином: Тврди да је био лудачки заљубљен, изнела све детаље

Мондо пре 1 дан
Учесница "Елите", Ена Чолић открила је детаље наводне афере са Марком Трајковићем. Учесница ријалитија "Задруга 8 Елите", Ена Чолић, изазвала је праву буру када је пред камерама открила да је имала романсу са Марком Трајковићем… »
Ђанијев син имао аферу са учесницом елите 8! Овоме се нико није надао, она коначно проговорила: "Ћутала сам јер је ожењен"…

Ђанијев син имао аферу са учесницом елите 8! Овоме се нико није надао, она коначно проговорила: "Ћутала сам јер је ожењен"…

Ало пре 1 дан
Како је тврдила, Марко је гајио симпатије према њој. Ена Чолић открила је да је имала аферу са Марком Трајковићем, сином Радише Трајковића Ђанија. Како је тврдила, Марко је гајио симпатије према њој, а дуго је крила историју… »
Шок! Ђанијев син имао аферу са учесницом Елите 8: Она све обелоданила "Нисам причала јер је ожењен"

Шок! Ђанијев син имао аферу са учесницом Елите 8: Она све обелоданила "Нисам причала јер је ожењен"

Телеграф пре 1 дан
Учесница "Задруге 8 Елите", Ена Чолић од свог уласка у ријалити привлачи пажњу због турбулентног односа који има са сином певачице Злате Петровић, Јованом Пејићем Пејом. Иако су званично раскинули, она покушава на све начине да… »
Скандал! Ђанијев син имао аферу са учесницом "Елите 8", изнела све у јавност: "Нисам хтела да причам јер је ожењен"

Скандал! Ђанијев син имао аферу са учесницом "Елите 8", изнела све у јавност: "Нисам хтела да причам јер је ожењен"

Блиц пре 1 дан
Учесница "Задруге 8 Елите", Ена Чолић открила је да је имала аферу са Марком Трајковићем, сином Радише Трајковића Ђанија. - Ми смо излазили нон стоп. Ја ако сам излазила три пута и он је са мном. Он је имао симпатије према мени… »

Вести дана »