Povezane vesti
Učesnica "Elite" otkrila da je bila sa oženjenim Đanijevim sinom: Tvrdi da je bio ludački zaljubljen, iznela sve detalje
Mondo 12.07.2025
Učesnica "Elite", Ena Čolić otkrila je detalje navodne afere sa Markom Trajkovićem. Učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elite", Ena Čolić, izazvala je pravu buru kada je pred kamerama otkrila da je imala romansu sa Markom Trajkovićem, sinom poznatog folk… »
Šok! Đanijev sin imao aferu sa učesnicom Elite 8: Ona sve obelodanila "Nisam pričala jer je oženjen"
Telegraf 12.07.2025
Učesnica "Zadruge 8 Elite", Ena Čolić od svog ulaska u rijaliti privlači pažnju zbog turbulentnog odnosa koji ima sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem Pejom. Iako su zvanično raskinuli, ona pokušava na sve načine da se pomiri s anjim. Sada… »
Skandal! Đanijev sin imao aferu sa učesnicom "Elite 8", iznela sve u javnost: "Nisam htela da pričam jer je oženjen"
Blic 12.07.2025
Učesnica "Zadruge 8 Elite", Ena Čolić otkrila je da je imala aferu sa Markom Trajkovićem, sinom Radiše Trajkovića Đanija. - Mi smo izlazili non stop. Ja ako sam izlazila tri puta i on je sa mnom. On je imao simpatije prema meni, bio je zaljubljen u mene… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 63 povezane
Protesti Albanaca u 14 gradova na KiM zbog presuda bivšim vođama tzv. OVK
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih
Studenti prekinuli kampanju u Republici Srpskoj: Opstrukcije, policija, lokalni provokatori
Bujanovačke pre 50 minutajoš 49 povezanih