Povezane vesti
Učesnica "Elite" otkrila da je bila sa oženjenim Đanijevim sinom: Tvrdi da je bio ludački zaljubljen, iznela sve detalje
Mondo pre 23 dana
Učesnica "Elite", Ena Čolić otkrila je detalje navodne afere sa Markom Trajkovićem. Učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elite", Ena Čolić, izazvala je pravu buru kada je pred kamerama otkrila da je imala romansu sa Markom Trajkovićem, sinom poznatog folk… »
Đanijev sin imao aferu sa učesnicom elite 8! Ovome se niko nije nadao, ona konačno progovorila: "Ćutala sam jer je oženjen"…
Alo pre 23 dana
Kako je tvrdila, Marko je gajio simpatije prema njoj. Ena Čolić otkrila je da je imala aferu sa Markom Trajkovićem, sinom Radiše Trajkovića Đanija. Kako je tvrdila, Marko je gajio simpatije prema njoj, a dugo je krila istoriju odnosa sa njim budući da je… »
Šok! Đanijev sin imao aferu sa učesnicom Elite 8: Ona sve obelodanila "Nisam pričala jer je oženjen"
Telegraf pre 23 dana
Učesnica "Zadruge 8 Elite", Ena Čolić od svog ulaska u rijaliti privlači pažnju zbog turbulentnog odnosa koji ima sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem Pejom. Iako su zvanično raskinuli, ona pokušava na sve načine da se pomiri s anjim. Sada… »
Skandal! Đanijev sin imao aferu sa učesnicom "Elite 8", iznela sve u javnost: "Nisam htela da pričam jer je oženjen"
Blic pre 23 dana
Učesnica "Zadruge 8 Elite", Ena Čolić otkrila je da je imala aferu sa Markom Trajkovićem, sinom Radiše Trajkovića Đanija. - Mi smo izlazili non stop. Ja ako sam izlazila tri puta i on je sa mnom. On je imao simpatije prema meni, bio je zaljubljen u mene… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i građani u Beogradu i Novom Sadu odali poštu žrtvama akcije "Oluja"
RTS pre 15 minutajoš 31 povezana

Istraga o korupciji, 4. dan: Žalba na pritvor za Momirovića, Vučić i tužilac o akciji TOK
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 13 satijoš 27 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 5 satijoš 22 povezane