Povezane vesti

Životna pobeda Van Gala!

Životna pobeda Van Gala!

Sportske.net pre 18 sati
Gotova je utakmica između Luja van Gala i opake bolesti. Iskusni holandski trener je savladao rak prostate, zahvaljujući hrabrosti i stručnosti lekara. "Rak više nije prisutan. Operisan sam pre dve godine, stanje je tada bilo ozbiljno, ali sam uz pomoć… »
Luj van Gal: Više me ne muči rak, osećam se sve bolje

Luj van Gal: Više me ne muči rak, osećam se sve bolje

Sportski žurnal pre 21 sat
U bogatoj trenerskoj karijeri, Van Gal je vodio Ajaks do titule u Ligi šampiona 1995. godine, trenirao je i velikane poput Barselone, Bajerna i Mančester junajteda. Legendarni holandski fudbalski trener Luj van Gal saopštio je da se uspešno oporavlja od… »
Legenda fudbala pobedila rak: Izašao kao pobednik u najvažnijoj borbi

Legenda fudbala pobedila rak: Izašao kao pobednik u najvažnijoj borbi

Nova pre 22 sata
Legendarni holandski fudbalski trener, Luj van Gal, saopštio je da je pobedio rak prostate i da se uspešno oporavlja od bolesti. Van Gal, koji ima 73 godine, rekao je da se oseća sve bolje, iako i dalje redovno ide na lekarske kontrole. U emisiji… »
Životna pobeda Van Gala: Doktori potvrdili - nema više opake bolesti

Životna pobeda Van Gala: Doktori potvrdili - nema više opake bolesti

Telegraf pre 1 dan
Posle višegodišnje borbe s teškom bolešću, legendarni holandski trener Luj van Gal otkrio je da je konačno uspeo da se izbori sa rakom prostate. U emotivnom televizijskom gostovanju podelio je detalje svog zdravstvenog puta, navodeći da se danas oseća… »
Slavni trener objavio divne vesti: „Više nemam problem sa kancerom, ali i dalje idem na preglede svaka tri meseca“

Slavni trener objavio divne vesti: „Više nemam problem sa kancerom, ali i dalje idem na preglede svaka tri meseca“

Danas pre 1 dan
Legendarni holandski trener Luj van Gal (73) objavio je sjajne vesti i da je uspeo da pobedi rak prostate. U intervjuu u emisjij Humberto, Van Gal je potvrdio da više nema simptome bolesti i da se ponovo oseća snažno i zdravo. – Pre dve godine sam imao… »
"Samo bih se umokrio, bilo me je sramota": Luj van Gal otvoreno o teškom periodu i borbi protiv kancera

"Samo bih se umokrio, bilo me je sramota": Luj van Gal otvoreno o teškom periodu i borbi protiv kancera

Mondo pre 1 dan
Luj van Gal objavio je da je pobedio tešku bolest, ali je opisao i probleme sa kojima se susretao tokom borbe. Legendarni holandski trener Luj van Gal (73) objavio je da je pobedio tešku bolest - posle višegodišnje borbe sa kancerom prostate, napokon je… »
Luj Van Gal pobedio rak

Luj Van Gal pobedio rak

Sport klub pre 1 dan
Legendarni holandski trener Luj van Gal (73) objavio je nove detalje svoje višegodišnje borbe sa kancerom prostate. Upisao je Van Gal još jednu životnu pobedu. U intervjuu u emisjij Humberto, Van Gal je potvrdio da više nema simptome bolesti i da se… »

Vesti dana »