Povezane vesti
Vučić odgovorio na optužbe da je pretnja po region
Danas 12.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odbacio ocene iz regiona da zvanilčni Beograd predstavlja pretnju Sarajevu, Prištini i Zagrebu, te naglasio da Srbija želi da „pobeđuje u ekonomiji“ i da će to nastaviti. On je novinarima na gradilištu jednog… »
Vučić: Srbija ne razmišlja ni o kakvim sukobima u regionu
Sputnik 12.07.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija ne razmišlja o započinjanju bilo kakvih sukoba u regionu i dodao da se u Srbiji radi, gradi sa ciljem da se ekonomijom pobede svi. "Ne znam šta bih vam rekao. Nisam doktor za takve izjave, za to su… »
Vučić: Srbija ne razmišlja ni o kakvim sukobima u regionu, ekonomijom pobeđujemo sve
Euronews 12.07.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija ne razmišlja o započinjanju bilo kakvih sukoba u regionu i dodao da se u Srbiji radi, gradi sa ciljem da se ekonomijom pobede svi. "Ne znam šta bih vam rekao. Nisam doktor za takve izjave, za to su… »
Vesti dana »
Mladić (27) izašao iz vode i samo se srušio? Detalji tragične smrti na Adi Ciganliji: Lekari mogli samo da konstatuju smrt!
Kurir pre 3 minutajoš 37 povezanih
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 4 satijoš 43 povezane
Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine zainteresovano za upis na Univerzitet u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 7 satijoš 12 povezanih