Povezane vesti
Dea Đurđević progovorila o odlasku s pinka! Voditeljka nikada iskrenija: "Posle svega što sam prošla..."
Alo pre 22 dana
Nedavno je pred našim kamerama govorila o tome šta je poslovno ispunjava. Voditeljka Dea Đurđević je poslednjih 11 godina zaposlena na Televiziji Pink, a neretko ističe koliko uživa u svom poslu. Nedavno je pred našim kamerama govorila o tome šta je… »
Dea Đurđević otkrila da li bi napustila pink: "Posle svega što sam prošla..."
Blic pre 22 dana
Dea Đurđević već 11 godina radi kao voditeljka na Pinku, a nedavno je otkrila da li bi ikada napustila televiziju. Voditeljka Dea Đurđević je godinama deo "Pinka", a nedavno je otkrila da li dobija ponude za prelazak na neku drugu televiziju i da li je… »
Dea Đurđević progovorila o odlasku sa Pinka: Voditeljka priznala iskreno "Posle svega što sam prošla..."
Telegraf pre 22 dana
Voditeljka Dea Đurđević godinama radi na TV Pinku, gde ju je publika upoznala od ranih reporterskih dana. Ona je većje 11 godina zaposlena na televiziji Pink, a neretko ističe koliko uživa u svom poslu. Voditeljka je nedavno otkrila šta je ispunjava… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 67 povezanih

Veliki broj građana krenuo peške iz Novog Sada u Sremske Karlovce na obeležavanje godišnjice Oluje
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 4. do 10. avgusta usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine
ROMinfomedia pre 30 minutajoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana