Povezane vesti
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo 'zaglupljene mašine'
Radio 021 pre 24 dana
Pisac Irvin Velš napisao je nastavak Trejnspoting, roman Zaljubljeni muškarci, jer je svet 'pun mržnje'. Adam Walker/BBC Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog… »
BBC News pre 24 dana
Pisac Irvin Velš napisao je nastavak Trejnspoting, roman Zaljubljeni muškarci, jer je svet 'pun mržnje'. Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993… »
NIN pre 24 dana
Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je napisao tu prvu… »
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo ‘zaglupljene mašine’
Južne vesti pre 24 dana
Adam Walker/BBC Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je… »
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo ‘zaglupljene mašine’
Danas pre 24 dana
Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je napisao tu prvu… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 1 satjoš 2 povezane