Povezane vesti
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo 'zaglupljene mašine'
Radio 021 pre 1 dan
Pisac Irvin Velš napisao je nastavak Trejnspoting, roman Zaljubljeni muškarci, jer je svet 'pun mržnje'. Adam Walker/BBC Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog… »
BBC News pre 1 dan
Pisac Irvin Velš napisao je nastavak Trejnspoting, roman Zaljubljeni muškarci, jer je svet 'pun mržnje'. Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993… »
NIN pre 1 dan
Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je napisao tu prvu… »
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo ‘zaglupljene mašine’
Danas pre 1 dan
Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je napisao tu prvu… »
Irvin Velš, autor Trejnspotinga: Postali smo ‘zaglupljene mašine’
Južne vesti pre 1 dan
Adam Walker/BBC Irvin Velš pokazuje drugi sprat sive kamene zgrade u Litu, lučkom distriktu Edinburga. Dok se sprema da objavi nastavak kultnog romana iz 1993. godine Trejnspoting, autor mi pokazuje prozor sobe, sa pogledom na lokalni park, u kojoj je… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Novi Sad: Studenti koji blokiraju Pravni fakultet i policija ispred Sajma gde se održavaju ispiti
Sputnik pre 44 minutajoš 18 povezanih

Radnik iz Vladičinog Hana nastradao u kamenolomu kod Kraljeva
Glas Šumadije pre 1 satjoš 12 povezanih