Povezane vesti
"Pronašao sam mrtvu bebu, mislio sam...." Kristijan Golubović šokirao izjavom, pa progovorio o svom odrastanju
Telegraf 12.07.2025
Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim detaljima iz njegove prošlosti. Gostujući u jednoj emisji Golubović se prisetio nekih detalja iz prošlosti o kojima javnost nije upoznata. Opisao je svoje detinjstvo i… »
Našao mrtvu bebu, mislio da je lutka, pa je odneo sestri: Jeziva ispovest Kristijana Golubovića zgrozila javnost
Mondo 12.07.2025
Kristijan Golubović je gostovao u emisiji "Ne gledam ti ja to" na "Red" televiziji gde je progovorio o detaljima iz svog privatnog života koji nisu poznati javnosti. Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim… »
"Našao sam mrtvu bebu, ona je vrisnula i pozvala policiju" Kristijan Golubović zaprepastio izjavom, progovorio o jezivom…
Alo 12.07.2025
Otkrio bolne detalje svoje prošlosti. Iako je godinama prisutan u javnom svetu, Kristijan Golubović nije mnogo govorio o svojoj privatnosti. Sada je napravio presedan, te otkrio bolne detalje svoje prošlosti. - Bio sam drugačije dete, u obdaništu me nisu… »
"Pronašao sam mrtvu bebu, mislio sam da je lutka": Kristijan Golubović zaprepastio izjavom, progovorio o svom odrastanju
Blic 12.07.2025
Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim detaljima iz njegove prošlosti. Naime, Kristijan Golubović je gostovao u emisiji "Ne gledam ti ja to" gde je progovorio o detaljima iz svog privatnog života koji nisu… »
Vesti dana »
Newsnight u 20h: Kritike na račun vlasti u Srbiji od Beograda do Strazbura
N1 Info pre 40 minutajoš 17 povezanih
Trampu "gubljene vremena pregovaranje sa lažovima", odmah skočile cene nafte! Energetska tržišta reagovala na objavu da je prekid vatre SAD i Irana gotov
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Janjić (SRCE): Rezolucija EP nikad oštrija, uperena je protiv vlasti u Srbiji a ne protiv naroda
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 35 minutajoš 41 povezana
Poslanici počeli o amandmanima, Petrašinović i Bakarec hvalili svoj predlog zakona i Vučića
Danas pre 2 satajoš 24 povezane