Повезане вести

"Пронашао сам мртву бебу, мислио сам...." Кристијан Голубовић шокирао изјавом, па проговорио о свом одрастању

"Пронашао сам мртву бебу, мислио сам...." Кристијан Голубовић шокирао изјавом, па проговорио о свом одрастању

Телеграф 12.07.2025
Кристијан Голубовић однео је победу на "Фарми 8", а сада је проговорио о шокантним детаљима из његове прошлости. Гостујући у једној емисји Голубовић се присетио неких детаља из прошлости о којима јавност није упозната. Описао… »
Нашао мртву бебу, мислио да је лутка, па је однео сестри: Језива исповест Кристијана Голубовића згрозила јавност

Нашао мртву бебу, мислио да је лутка, па је однео сестри: Језива исповест Кристијана Голубовића згрозила јавност

Мондо 12.07.2025
Кристијан Голубовић је гостовао у емисији "Не гледам ти ја то" на "Ред" телевизији где је проговорио о детаљима из свог приватног живота који нису познати јавности. Кристијан Голубовић однео је победу на "Фарми 8", а сада је… »
"Нашао сам мртву бебу, она је вриснула и позвала полицију" Кристијан Голубовић запрепастио изјавом, проговорио о језивом…

"Нашао сам мртву бебу, она је вриснула и позвала полицију" Кристијан Голубовић запрепастио изјавом, проговорио о језивом…

Ало 12.07.2025
Открио болне детаље своје прошлости. Иако је годинама присутан у јавном свету, Кристијан Голубовић није много говорио о својој приватности. Сада је направио преседан, те открио болне детаље своје прошлости. - Био сам другачије… »
"Пронашао сам мртву бебу, мислио сам да је лутка": Кристијан Голубовић запрепастио изјавом, проговорио о свом одрастању

"Пронашао сам мртву бебу, мислио сам да је лутка": Кристијан Голубовић запрепастио изјавом, проговорио о свом одрастању

Блиц 12.07.2025
Кристијан Голубовић однео је победу на "Фарми 8", а сада је проговорио о шокантним детаљима из његове прошлости. Наиме, Кристијан Голубовић је гостовао у емисији "Не гледам ти ја то" где је проговорио о детаљима из свог… »

Вести дана »