Povezane vesti
"Pronašao sam mrtvu bebu, mislio sam...." Kristijan Golubović šokirao izjavom, pa progovorio o svom odrastanju
Telegraf pre 22 sata
Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim detaljima iz njegove prošlosti. Gostujući u jednoj emisji Golubović se prisetio nekih detalja iz prošlosti o kojima javnost nije upoznata. Opisao je svoje detinjstvo i… »
Našao mrtvu bebu, mislio da je lutka, pa je odneo sestri: Jeziva ispovest Kristijana Golubovića zgrozila javnost
Mondo pre 22 sata
Kristijan Golubović je gostovao u emisiji "Ne gledam ti ja to" na "Red" televiziji gde je progovorio o detaljima iz svog privatnog života koji nisu poznati javnosti. Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim… »
"Našao sam mrtvu bebu, ona je vrisnula i pozvala policiju" Kristijan Golubović zaprepastio izjavom, progovorio o jezivom…
Alo pre 1 dan
Otkrio bolne detalje svoje prošlosti. Iako je godinama prisutan u javnom svetu, Kristijan Golubović nije mnogo govorio o svojoj privatnosti. Sada je napravio presedan, te otkrio bolne detalje svoje prošlosti. - Bio sam drugačije dete, u obdaništu me nisu… »
"Pronašao sam mrtvu bebu, mislio sam da je lutka": Kristijan Golubović zaprepastio izjavom, progovorio o svom odrastanju
Blic pre 1 dan
Kristijan Golubović odneo je pobedu na "Farmi 8", a sada je progovorio o šokantnim detaljima iz njegove prošlosti. Naime, Kristijan Golubović je gostovao u emisiji "Ne gledam ti ja to" gde je progovorio o detaljima iz svog privatnog života koji nisu… »
Vesti dana »

(BLOG) Poruke tužiocima da "slušaju Ustav, a ne komandu": Održava se protest "Srbijo, Užice te zove"
N1 Info pre 40 minutajoš 29 povezanih

Nastavak istrage u slučaju „nadstrešnica“: Više tužilaštvo ponovo u postupku
In medija pre 1 satjoš 18 povezanih