Povezane vesti
(Video): "Naš interes je budućnost ove zemlje" Vučić: Ponosan sam na Srbiju koja se gradi i radi
Blic pre 26 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas da je ponosan na Srbiju koja se gradi i radi i zahvalio se građanima na "ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema svojoj zemlji". "Važno je da smo se koncentrisali i fokusirali na napredak i bolji život građana Novog… »
Vučić: Ponosan sam na Srbiju koja se gradi i radi
Euronews pre 26 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas da je ponosan na Srbiju koja se gradi i radi i zahvalio građanima na ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema svojoj zemlji. "Važno je da smo se koncentrisali i fokusirali na napredak i bolji život građana Novog Sada i… »
Vučić: Ponosan sam na Srbiju koja se gradi i radi
Telegraf pre 26 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas da je ponosan na Srbiju koja se gradi i radi i zahvalio građanima na ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema svojoj zemlji. "Važno je da smo se koncentrisali i fokusirali na napredak i bolji život građana Novog Sada i… »
Vučić:Nećemo odustati od svoje politike uprkos brojnim izazovima i pretnjama
Telegraf pre 26 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija uprkos brojnim izazovima i pretnjama koje joj se neprekidno upućuju od svoje politike neće da odustane i poručio da Srbiju niko ne može da zaustavi. "Uveren sam da smo na putu pobede i siguran da… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 13 minutajoš 4 povezane