Повезане вести

(Видео): "Наш интерес је будућност ове земље" Вучић: Поносан сам на Србију која се гради и ради

(Видео): "Наш интерес је будућност ове земље" Вучић: Поносан сам на Србију која се гради и ради

Блиц 12.07.2025
Председник Србије изјавио је данас да је поносан на Србију која се гради и ради и захвалио се грађанима на "огромној љубави коју су показали према својој земљи". "Важно је да смо се концентрисали и фокусирали на напредак и… »
Вучић: Поносан сам на Србију која се гради и ради

Еуроневс 12.07.2025
Председник Србије изјавио је данас да је поносан на Србију која се гради и ради и захвалио грађанима на огромној љубави коју су показали према својој земљи. "Важно је да смо се концентрисали и фокусирали на напредак и бољи… »

Телеграф 12.07.2025
Председник Србије изјавио је данас да је поносан на Србију која се гради и ради и захвалио грађанима на огромној љубави коју су показали према својој земљи. "Важно је да смо се концентрисали и фокусирали на напредак и бољи… »
Вучић:Нећемо одустати од своје политике упркос бројним изазовима и претњама

Вучић:Нећемо одустати од своје политике упркос бројним изазовима и претњама

Телеграф 12.07.2025
Председник Александар Вучић изјавио је данас да Србија упркос бројним изазовима и претњама које јој се непрекидно упућују од своје политике неће да одустане и поручио да Србију нико не може да заустави. "Уверен сам да смо на… »

Вести дана »