Povezane vesti
Vukojica otkrio mračnu tajnu srpskog jezera: Deda prisustvovao streljanjima, humke su tu gde je sada voda
Telegraf 12.07.2025
Jezero koje nosi teret istorije. U senci tišine Šumaričkog jezera, gde voda spokojno leži među šumama i brežuljcima Kragujevca, kriju se i mračne priče koje je vreme nije uspelo da izbriše. Vukojica Cikotić, poznat sugrađanima kao "Cikota spasilac"… »
"Košmarni snovi me bude noću": Za ovo jezero u Srbiji veže se mračna misterija, Vukojica je iz njega spasao desetine ljudi…
Blic 12.07.2025
Malo je onih koji nisu čuli za beogradskog alasa Renata Grbića, koji je iz Dunava spasio mnoge davljenike pored Pančevačkog mosta. Međutim, i Kragujevac ima svog, samo se on zove Vukojica Cikotić. Svim starijim posetiocima jezera u Šumaricama poznat je… »
Vesti dana »
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 53 minutajoš 4 povezane
Cena nafte skočila, azijske berze pale zbog Trampovih izjava o Iranu
Beta pre 28 minutajoš 30 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
NASA započela misiju Artemis II, prvu s posadom ka Mjesecu nakon više od 50 godina
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 42 povezane