Povezane vesti
Studentkinja ispred Pravnog poručila kroz suze: „Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite“
Nova 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. „Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
Pravda 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
N1 Info 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković o tome kako je protekao drugi dan završnog ispita osnovaca
Nova pre 3 satajoš 57 povezanih
Vučić očekuje da će OFAK produžiti licencu NIS-u za još 15 dana, poslednji put
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Srbija i MOL potpisali ugovor, osiguran rad rafinerije u Pančevu: ministarka
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Zelenski: Tramp može da natera Putina na primirje, Rusija ne dobija rat
Kurir pre 21 minutajoš 46 povezanih
(Foto) Zelenski stigao na samit G7, svi gledaju u njega u neverici: Ukrajinski predsednik iznenadio izgledom
Blic pre 3 satajoš 56 povezanih