Povezane vesti
Studentkinja ispred Pravnog poručila kroz suze: „Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite“
Nova 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. „Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
Pravda 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
N1 Info 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Vesti dana »
Vučković: Zabrinjavajući jezik izveštaja o Srbiji, zato što je kritika sveobuhvatna
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Beta pre 2 satajoš 53 povezane
Pala konačna odluka: Marin Le Pen potvrdila: "Kandidovaću se na predsedničkim izborima 2027. godine"
Kurir pre 2 satajoš 57 povezanih
Niko kao Mesi: Argentinac režirao čudo protiv Egipta, pa ispisao istoriju!
Hot sport pre 45 minutajoš 69 povezanih
Iran pogodio brod pun Hrvata u Ormuskom moreuzu: "Preživeo sam Božjim čudom"
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane