Povezane vesti
Studentkinja ispred Pravnog poručila kroz suze: „Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite“
Nova 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. „Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
Pravda 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
N1 Info 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Vesti dana »
Udarac je uzvraćen; Amerikanci zasuti balističkim raketama; Ima mrtvih? VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 29 povezanih
Danas do 34 stepena, a za vikend ponovo veoma toplo: Evo kakvo nas vreme čeka
NIN pre 54 minutajoš 18 povezanih
RTS: Požar na Stolovima pod kontrolom, situacija u Deliblatskoj peščari stabilna
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
'Izbegavajte rusko nebo', kaže Zelenski, Putin odgovara: 'To je državni terorizam'
Radio 021 pre 14 minutajoš 12 povezanih