Povezane vesti
Studentkinja ispred Pravnog poručila kroz suze: „Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite“
Nova 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. „Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
Pravda 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Studentkinja poručila kroz suze: "Fakultet je naš dom i kada ga neko napadne bojite se, ali ne ćutite"
N1 Info 12.07.2025
Studentkinja Pravnog fakulteta Tijana Knežević koja je svedočila napadu policije na taj fakultet i narušavanju njegove autonomije, rekla je da su studenti porodica, a fakultet njihov dom. "Mi studenti već sedam meseci živimo na ovom fakultetu. Ovde… »
Vesti dana »
Kijev: Ruska vojska izvela više od 40 udara na 24 naselja u Sumskoj oblasti
Politika pre 17 minutajoš 26 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 47 minutajoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 37 minutajoš 13 povezanih
Lazović (ZLF): Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
Beta pre 52 minutajoš 7 povezanih