Povezane vesti

Švjontek nakon što je ispisala istoriju: "Potpuno neočekivano i posebno emotivno "

Švjontek nakon što je ispisala istoriju: "Potpuno neočekivano i posebno emotivno "

Sportske.net pre 16 sati
Nakon što je osvojila svoju prvu titulu na Vimbldonu i ukupno šestu grend slem titulu, Iga Švjontek je u obraćanju novinarima priznala da je ova pobeda na Vimbldonu bila potpuno neočekivana i posebno emotivna. "Ne znam gde bih rangirala ovu titulu među… »
„Nadam se da će me sada ostaviti na miru“: Iga dominirala na Vimbldonu, pa zapušila usta kritičarima VIDEO

„Nadam se da će me sada ostaviti na miru“: Iga dominirala na Vimbldonu, pa zapušila usta kritičarima VIDEO

Nova pre 15 sati
Iga Švjontek, poljska teniserka, prošetala se do titule na Vimbldonu, pošto je u finalu deklasirala Amandu Anisimovu sa 6:0, 6:0. Iako Poljakinja nije bila favoritkinja za osvajanje titule na travi, uspela je da podigne formu i konačno pronađe put do… »
Iga Švjontek: Potpuno neočekivano i posebno emotivno

Iga Švjontek: Potpuno neočekivano i posebno emotivno

Politika pre 16 sati
Nakon što je u subotu osvojila svoju prvu titulu na Vimbldonu i ukupno šestu grend slem titulu, Iga Švjontek je u obraćanju novinarima priznala da je ova pobeda na Vimbldonu bila potpuno neočekivana i posebno emotivna. "Ne znam gde bih rangirala ovu… »
Iga: Nadam se da će me sada svi ostaviti na miru

Iga: Nadam se da će me sada svi ostaviti na miru

Sport klub pre 16 sati
Iga Švjontek dominantno je savladala Amandu Anisimovu u finalu Vimbldona, a na konferenciji vidno je bilo da joj je pao ogroman teret sa leđa. Počela je obraćanje Iga sumiranjem svega što joj se dogodilo u proteklom delu sezone: „Pa, ne znam šta me čeka… »

Vesti dana »