Povezane vesti

Luna i Maja napravile haos na Elitoviziji: Napravile neočekivan potez, ovome se niko nije nadao!

Luna i Maja napravile haos na Elitoviziji: Napravile neočekivan potez, ovome se niko nije nadao!

Telegraf pre 6 sati
"Elitovizija" je sinoć održana u punom sjaju, a pored takmičara, pažnju su ukrale i članice žirija - Luna Đogani i Maja Marinković. Njih dve su u jednom trenutku zaboravile na svoju ulogu i potpuno se prepustile atmosferi – zaigrale su, nazdravile… »
Luna i Maja napravile rusvaj: Zaigrale na Elitoviziji, pa potegle iz čaše: Ovome se niko nije nadao (foto)

Luna i Maja napravile rusvaj: Zaigrale na Elitoviziji, pa potegle iz čaše: Ovome se niko nije nadao (foto)

Blic pre 7 sati
Luna Đogani i Maja Marinković sinoć su se našle u žiriju na Elitoviziji, a hit scena odigrala se kada su zajedno zaigrale. One su u toku jednog od nastupa potegle i iz čaše, te su zapravila haos u studiju, a publika je i njima aplaudirala. Maja i Luna su… »
Matora u narodnoj nošnji sa brkovima: Učesnicu "Elite" niste videli u ovakvom izdanju: Stavila šajkaču na glavu, pa zapevala…

Matora u narodnoj nošnji sa brkovima: Učesnicu "Elite" niste videli u ovakvom izdanju: Stavila šajkaču na glavu, pa zapevala…

Blic pre 15 sati
Na spektakularnu binu ''Elitovizije'' večeras su me među prvima izlašle Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević, koje su izabrale pesmu ''Vozi me na Pale'', a koju izvodi u originalu Goci Bend, dok je bio organizovan maskenbal. Njih dve su se pojavile… »
Matora na Elitoviziji zapevala u narodnoj nošnji: Stavila šajkaču i brkove, ovakvu je još nismo videli

Matora na Elitoviziji zapevala u narodnoj nošnji: Stavila šajkaču i brkove, ovakvu je još nismo videli

Telegraf pre 15 sati
Na večerašnjoj "Elitoviziji", među prvima su nastupile Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević. Njih dve su izvele pesmu "Vozi me na Pale" u originalu Goci benda i potpuno oduševile prisutne. Pojavile su se u narodnim nošnjama, sve vreme igrale i… »

Vesti dana »