Повезане вести

Луна и Маја направиле хаос на Елитовизији: Направиле неочекиван потез, овоме се нико није надао!

Луна и Маја направиле хаос на Елитовизији: Направиле неочекиван потез, овоме се нико није надао!

Телеграф 13.07.2025
"Елитовизија" је синоћ одржана у пуном сјају, а поред такмичара, пажњу су украле и чланице жирија - Луна Ђогани и Маја Маринковић. Њих две су у једном тренутку заборавиле на своју улогу и потпуно се препустиле атмосфери –… »
Луна и Маја направиле русвај: Заиграле на Елитовизији, па потегле из чаше: Овоме се нико није надао (фото)

Луна и Маја направиле русвај: Заиграле на Елитовизији, па потегле из чаше: Овоме се нико није надао (фото)

Блиц 13.07.2025
Луна Ђогани и Маја Маринковић синоћ су се нашле у жирију на Елитовизији, а хит сцена одиграла се када су заједно заиграле. Оне су у току једног од наступа потегле и из чаше, те су заправила хаос у студију, а публика је и њима… »
Матора у народној ношњи са брковима: Учесницу "Елите" нисте видели у оваквом издању: Ставила шајкачу на главу, па запевала…

Матора у народној ношњи са брковима: Учесницу "Елите" нисте видели у оваквом издању: Ставила шајкачу на главу, па запевала…

Блиц 13.07.2025
На спектакуларну бину ''Елитовизије'' вечерас су ме међу првима излашле Јована Томић Матора и Драгана Стојанчевић, које су изабрале песму ''Вози ме на Пале'', а коју изводи у оригиналу Гоци Бенд, док је био организован маскенбал… »
Матора на Елитовизији запевала у народној ношњи: Ставила шајкачу и бркове, овакву је још нисмо видели

Матора на Елитовизији запевала у народној ношњи: Ставила шајкачу и бркове, овакву је још нисмо видели

Телеграф 13.07.2025
На вечерашњој "Елитовизији", међу првима су наступиле Јована Томић Матора и Драгана Стојанчевић. Њих две су извеле песму "Вози ме на Пале" у оригиналу Гоци бенда и потпуно одушевиле присутне. Појавиле су се у народним ношњама… »

Вести дана »