Povezane vesti

Stanković o pozivu na smenu: Mene bira parlament, a ne nekakve kvazigrupe i grupice

Stanković o pozivu na smenu: Mene bira parlament, a ne nekakve kvazigrupe i grupice

NIN pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je, povodom zahteva inicijativa Pobunjeni univerzitet i Slobodni univerziteti Srbije da bude smenjen, odgovorio da funkciju na kojoj se nalazi bira parlament, „a ne nekakve kvazigrupe i grupice“. Dejan Vuk Stanković… »
"Bira me parlament, ne nekakve kvazigrupe i grupice": Oglasio se Dejan Vuk Stanković o zahtevu da bude smenjen

"Bira me parlament, ne nekakve kvazigrupe i grupice": Oglasio se Dejan Vuk Stanković o zahtevu da bude smenjen

Blic pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je, povodom današnjeg zahteva inicijativa Pobunjeni univerzitet i Slobodni univerziteti Srbije da bude smenjen, odgovorio da funkciju na kojoj se nalazi bira parlament, „a ne nekakve kvazigrupe i grupice“. Stanković… »
Ministar prosvete odbacuje zahteve za smenu: Ko su “kvazigrupe” koje kritikuje?

Ministar prosvete odbacuje zahteve za smenu: Ko su “kvazigrupe” koje kritikuje?

Serbian News Media pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković oštro je odbacio zahteve inicijativa “Pobunjeni univerzitet” i “Slobodni univerziteti Srbije” za njegovu smenu. Poručio je da njega bira parlament, a ne, kako je naveo, “nekakve kvazigrupe i grupice”. Stanković je… »
Vuk Stanković o pozivu na smenu: Mene bira parlament, a ne neke grupice

Vuk Stanković o pozivu na smenu: Mene bira parlament, a ne neke grupice

Danas pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je, povodom današnjeg zahteva inicijativa Pobunjeni univerzitet i Slobodni univerziteti Srbije da bude smenjen, odgovorio da funkciju na kojoj se nalazi bira parlament, „a ne nekakve kvazigrupe i grupice“. Stanković… »
Ministar Stanković: Nikad nisam pozivao na nasilje, naročito ne protiv studenata

Ministar Stanković: Nikad nisam pozivao na nasilje, naročito ne protiv studenata

Radio 021 pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković pokušao je da demantuje navode Pobunjenog univerziteta i Slobodnih univerziteta Srbije tvrdnjom da nikada nije pozivao na nasilje protiv bilo koga, "posebno ne protiv studenata". On je ocenio da neosnovane optužbe i… »
Zahtev za smenu ministra prosvete

Zahtev za smenu ministra prosvete

Radar pre 21 dana
Ministar očigledno ne razume prirodu svoje funkcije. Ne zna da je njegov posao da radi za univerzitet, a ne protiv univerziteta, i da se, na posletku, univerzitet ne može pobediti. Inicijative Pobunjeni univerzitet i Slobodni univerziteti Srbije… »
Dejan Vuk Stanković: Nikad nisam pozivao na nasilje protiv bilo koga, posebno ne protiv studenata

Dejan Vuk Stanković: Nikad nisam pozivao na nasilje protiv bilo koga, posebno ne protiv studenata

Danas pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković pokušao je večeras da demantuje navode inicijativa „Pobunjeni univerzitet“ i „Slobodni univerziteti Srbije“, tvrdnjom da nikada nije pozivao na nasilje protiv bilo koga, „posebno ne protiv studenata“, ocenivši da… »

Vesti dana »