Повезане вести

Станковић о позиву на смену: Мене бира парламент, а не некакве квазигрупе и групице

Станковић о позиву на смену: Мене бира парламент, а не некакве квазигрупе и групице

НИН 13.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић је, поводом захтева иницијатива Побуњени универзитет и Слободни универзитети Србије да буде смењен, одговорио да функцију на којој се налази бира парламент, „а не некакве квазигрупе и… »
"Бира ме парламент, не некакве квазигрупе и групице": Огласио се Дејан Вук Станковић о захтеву да буде смењен

"Бира ме парламент, не некакве квазигрупе и групице": Огласио се Дејан Вук Станковић о захтеву да буде смењен

Блиц 13.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић је, поводом данашњег захтева иницијатива Побуњени универзитет и Слободни универзитети Србије да буде смењен, одговорио да функцију на којој се налази бира парламент, „а не некакве… »
Министар просвете одбацује захтеве за смену: Ко су “квазигрупе” које критикује?

Министар просвете одбацује захтеве за смену: Ко су “квазигрупе” које критикује?

Сербиан Невс Медиа 13.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић оштро је одбацио захтеве иницијатива “Побуњени универзитет” и “Слободни универзитети Србије” за његову смену. Поручио је да њега бира парламент, а не, како је навео, “некакве квазигрупе и… »
Вук Станковић о позиву на смену: Мене бира парламент, а не неке групице

Вук Станковић о позиву на смену: Мене бира парламент, а не неке групице

Данас 13.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић је, поводом данашњег захтева иницијатива Побуњени универзитет и Слободни универзитети Србије да буде смењен, одговорио да функцију на којој се налази бира парламент, „а не некакве… »
Министар Станковић: Никад нисам позивао на насиље, нарочито не против студената

Министар Станковић: Никад нисам позивао на насиље, нарочито не против студената

Радио 021 13.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић покушао је да демантује наводе Побуњеног универзитета и Слободних универзитета Србије тврдњом да никада није позивао на насиље против било кога, "посебно не против студената". Он је оценио… »
Захтев за смену министра просвете

Захтев за смену министра просвете

Радар 13.07.2025
Министар очигледно не разуме природу своје функције. Не зна да је његов посао да ради за универзитет, а не против универзитета, и да се, на послетку, универзитет не може победити. Иницијативе Побуњени универзитет и Слободни… »
Дејан Вук Станковић: Никад нисам позивао на насиље против било кога, посебно не против студената

Дејан Вук Станковић: Никад нисам позивао на насиље против било кога, посебно не против студената

Данас 12.07.2025
Министар просвете Дејан Вук Станковић покушао је вечерас да демантује наводе иницијатива „Побуњени универзитет“ и „Слободни универзитети Србије“, тврдњом да никада није позивао на насиље против било кога, „посебно не против… »

Вести дана »