Povezane vesti
"Koristio sam drogu, znam ko se od pevača drogira": Acko Nezirović progovorio o poroku koji vlada na estradi
Blic pre 22 sata
Pevač Acko Nezirović progovorio je o svojoj borbi sa porocima, koje je konzumirao usled životnih razočarenja. - Glupo bi bilo da kažem nije, kad je bilo tako. Bio sam mlađi, u društvu, imao sam neka razočarenja u nekim vezama u kojima sam kidao, a to… »
"Probao sam drogu, znam ko to radi na estradi" Pevač o porocima među pevačima: Mnogo njih je otišlo u ponor!
Telegraf pre 21 sat
Pevač Acko Nezirović iskreno je progovorio o najtežem periodu svog života, porocima i iskušenjima koja su ga pratila na estradi. U ispovesti za medije, Acko je otkrio kako je zbog emotivnih razočaranja, ali i načina života, posezao za alkoholom i… »
Vesti dana »

Tramp najavio novu isporuku oružja: SAD šalju sisteme Patriot u Ukrajinu, NATO će plaćati
Nedeljnik pre 12 minutajoš 12 povezanih

Sunčan početak nedelje, pa nagli preokret Stižu pljuskovi i zahlađenje od ovog datuma
Dnevnik pre 47 minutajoš 10 povezanih

Radnik poginuo u kamenolomu na Goču: Ogromna količina kamenja i stena se sručila na njega, izvlačili ga 8 sati
Mondo pre 27 minutajoš 9 povezanih

Stanje na graničnim prelazima u Srbiji: Evo gde se čeka najduže, a gde najkraće
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih