Povezane vesti

Ništa ne brini, nećemo poginuti: Maja Nikolić preživela horor, jedva progovorila o traumatičnoj situaciji

Ništa ne brini, nećemo poginuti: Maja Nikolić preživela horor, jedva progovorila o traumatičnoj situaciji

Svet & Skandal pre 17 sati
Pevačica Maja Nikolić imala je veoma neprijatnu siruaciju u avionu kada je smirivala uspaničenog putnika koji je mislio da neće preživeti let. Ova situacija se kao od šale prepričava, ali verujemo da pevačici tada nimalo nije bilo svejedno kada je morala… »
"Nećeš poginuti, letiš sa mnom" Maja Nikolić smirivala putnika usled napada panike: Hit reakcija nasmejala sve

"Nećeš poginuti, letiš sa mnom" Maja Nikolić smirivala putnika usled napada panike: Hit reakcija nasmejala sve

Telegraf pre 18 sati
Pevačica Maja Nikolić otkrila je da je tokom jednog leta avionom pomogla putnicima koji su paničili, tako što ih je smirivala na svoj duhovit način. - Kad letim avionom i neko mi kuka da mu je frka, ja mu kažem "Mili, ja sam u avionu, nećeš da pogineš… »
Hit reakcija maje Nikolić u avionu: Putnik krenuo da paniči, pevačica ga smirivala: "Mili, nećeš poginuti, ideš sa mnom"

Hit reakcija maje Nikolić u avionu: Putnik krenuo da paniči, pevačica ga smirivala: "Mili, nećeš poginuti, ideš sa mnom"

Blic pre 19 sati
Pevačica Maja Nikolić otkrila je da je jednom prilikom smirivala uspaničene putnike u avionu. U avionu u kom je bila ona, kako je Maja Nikolić ispričala, jedan putnik je krenuo da paniči tokom leta, a ona je uspela da ga smiri. - Kad letim avionom i neko… »

Vesti dana »