Повезане вести

Ништа не брини, нећемо погинути: Маја Николић преживела хорор, једва проговорила о трауматичној ситуацији

Ништа не брини, нећемо погинути: Маја Николић преживела хорор, једва проговорила о трауматичној ситуацији

Свет & Скандал 13.07.2025
Певачица Маја Николић имала је веома непријатну сируацију у авиону када је смиривала успаниченог путника који је мислио да неће преживети лет. Ова ситуација се као од шале препричава, али верујемо да певачици тада нимало није… »
"Нећеш погинути, летиш са мном" Маја Николић смиривала путника услед напада панике: Хит реакција насмејала све

"Нећеш погинути, летиш са мном" Маја Николић смиривала путника услед напада панике: Хит реакција насмејала све

Телеграф 13.07.2025
Певачица Маја Николић открила је да је током једног лета авионом помогла путницима који су паничили, тако што их је смиривала на свој духовит начин. - Кад летим авионом и неко ми кука да му је фрка, ја му кажем "Мили, ја сам у… »
Хит реакција маје Николић у авиону: Путник кренуо да паничи, певачица га смиривала: "Мили, нећеш погинути, идеш са мном"

Хит реакција маје Николић у авиону: Путник кренуо да паничи, певачица га смиривала: "Мили, нећеш погинути, идеш са мном"

Блиц 13.07.2025
Певачица Маја Николић открила је да је једном приликом смиривала успаничене путнике у авиону. У авиону у ком је била она, како је Маја Николић испричала, један путник је кренуо да паничи током лета, а она је успела да га смири. -… »

Вести дана »