Povezane vesti

Pevačica se povukla zbog bolesti, Prijovićka odmah ugrabila priliku: Otkrivena istina o pesmi i kome je bila namenjena

Pevačica se povukla zbog bolesti, Prijovićka odmah ugrabila priliku: Otkrivena istina o pesmi i kome je bila namenjena

Mondo pre 22 sata
Aleksandra Prijović proslavila se hitom "Za nas kasno je", a mnogi ne znaju da je isprva numeru trebalo da izvede druga pevačica. Aleksandra Prijović je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi, a svaki njen album iznedrio je more… »
Pesma koja je aleksandru Prijović vinula u zvezde: bila je namenjena drugoj pevačici: "Zvala sam ga da mi uradi narodnjak, a…

Pesma koja je aleksandru Prijović vinula u zvezde: bila je namenjena drugoj pevačici: "Zvala sam ga da mi uradi narodnjak, a…

Blic pre 22 sata
Aleksandra Prijović je za deceniju, koliko je na sceni, napravi ozbiljan uspeh na kojem mogu da joj pozavide i mnogo starije kolege. Aleksandra Prijović ima mnogo hitova koji se rado slušaju i u provodu i na radiju. Ono što malo ko zna jeste da pesma… »
Konačno otkrivena istina! Hit koji je Aleksandru Prijović vinuo u zvezde, bio je namenjen drugoj pevačici

Konačno otkrivena istina! Hit koji je Aleksandru Prijović vinuo u zvezde, bio je namenjen drugoj pevačici

Telegraf pre 24 sata
Aleksandra Prijović se pojavila na sceni pre deceniju, a za to vreme je izgradila akrijeru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge koleginice. Njeni hitovi se pevaju kako kod nas tako i u čitavom regionu, međutim, mnogi ne znaju da je jedna njena pesma… »

Vesti dana »