Повезане вести

Певачица се повукла због болести, Пријовићка одмах уграбила прилику: Откривена истина о песми и коме је била намењена

Певачица се повукла због болести, Пријовићка одмах уграбила прилику: Откривена истина о песми и коме је била намењена

Мондо 13.07.2025
Александра Пријовић прославила се хитом "За нас касно је", а многи не знају да је испрва нумеру требало да изведе друга певачица. Александра Пријовић је тренутно једна од најпопуларнијих певачица на домаћој естради, а сваки њен… »
Песма која је александру Пријовић винула у звезде: била је намењена другој певачици: "Звала сам га да ми уради народњак, а…

Песма која је александру Пријовић винула у звезде: била је намењена другој певачици: "Звала сам га да ми уради народњак, а…

Блиц 13.07.2025
Александра Пријовић је за деценију, колико је на сцени, направи озбиљан успех на којем могу да јој позавиде и много старије колеге. Александра Пријовић има много хитова који се радо слушају и у проводу и на радију. Оно што мало… »
Коначно откривена истина! Хит који је Александру Пријовић винуо у звезде, био је намењен другој певачици

Коначно откривена истина! Хит који је Александру Пријовић винуо у звезде, био је намењен другој певачици

Телеграф 13.07.2025
Александра Пријовић се појавила на сцени пре деценију, а за то време је изградила акријеру на којој јој могу позавидети многе колегинице. Њени хитови се певају како код нас тако и у читавом региону, међутим, многи не знају да је… »

Вести дана »