Povezane vesti
"Postalo mi je: Očigledno..." Putin otkrio: Ovo je pravi razlog sukoba Zapada i Rusije
Blic 13.07.2025
Kontradikcije između Rusije i Zapada ne proizilaze iz ideologije, već iz geopolitičkih interesa, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu za rusku državnu televiziju. - Mnogi ljudi veruju, a i ja sam tako mislio, da su ove kontradikcije… »
Oglasio se Putin: "Zapad želeo geopolitičku dominaciju nad Rusijom"
Telegraf 13.07.2025
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
Ruski predsednik o tome šta razdvaja zapad i Rusiju: Mislili smo da je ideologija, ali…
Večernje novosti 13.07.2025
POSLE raspada SSSR-a Rusiji je postalo jasno da sve dok se ne predstavi kao samostalna, suverena država, sposobna da brani svoju budućnost — niko je neće uzimati za ozbiljno, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin i intervjuu za ruskog novinara… »
Paklena geopolitička igra Putin progovorio o korenu razdora između Rusije i Zapada
Alo 13.07.2025
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
"Mislili su da će Rusija postati deo takozvanog civilizovanog sveta": Putin opleo po Zapadu: Ignorisali su nas, hteli su…
Blic 13.07.2025
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. - Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
Putin: Posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom
NIN 13.07.2025
Putin: Posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom
RTV 13.07.2025
MOSKVA - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je… »
Putin: U osnovi protivrečnosti između Rusije i Zapada stoji geopolitika
Sputnik 13.07.2025
Protivrečnosti između Rusije i Zapada zasnovane su na geopolitici, a ne na ideologiji SSSR-a, kako se ranije činilo, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin za televiziju „Rusija 1“. „Mnogi ljudi smatraju, i ja sam, koliko god čudno bilo, verovao, da… »
Euronews 13.07.2025
Vesti dana »
Glavni iranski zvaničnici na molitvi za Hamneija, glasni pozivi na ubistvo Trampa
N1 Info pre 11 minutajoš 29 povezanih
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Ataman gledao "orliće", pa poludeo zbog sudijske odluke! Umalo ušao na teren!
Sportske.net pre 1 satjoš 23 povezane