Povezane vesti

"Postalo mi je: Očigledno..." Putin otkrio: Ovo je pravi razlog sukoba Zapada i Rusije

"Postalo mi je: Očigledno..." Putin otkrio: Ovo je pravi razlog sukoba Zapada i Rusije

Blic pre 3 sata
Kontradikcije između Rusije i Zapada ne proizilaze iz ideologije, već iz geopolitičkih interesa, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu za rusku državnu televiziju. - Mnogi ljudi veruju, a i ja sam tako mislio, da su ove kontradikcije… »
Oglasio se Putin: "Zapad želeo geopolitičku dominaciju nad Rusijom"

Oglasio se Putin: "Zapad želeo geopolitičku dominaciju nad Rusijom"

Telegraf pre 3 sata
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
Ruski predsednik o tome šta razdvaja zapad i Rusiju: Mislili smo da je ideologija, ali…

Ruski predsednik o tome šta razdvaja zapad i Rusiju: Mislili smo da je ideologija, ali…

Večernje novosti pre 5 sati
POSLE raspada SSSR-a Rusiji je postalo jasno da sve dok se ne predstavi kao samostalna, suverena država, sposobna da brani svoju budućnost — niko je neće uzimati za ozbiljno, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin i intervjuu za ruskog novinara… »
Paklena geopolitička igra Putin progovorio o korenu razdora između Rusije i Zapada

Paklena geopolitička igra Putin progovorio o korenu razdora između Rusije i Zapada

Alo pre 7 sati
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
"Mislili su da će Rusija postati deo takozvanog civilizovanog sveta": Putin opleo po Zapadu: Ignorisali su nas, hteli su…

"Mislili su da će Rusija postati deo takozvanog civilizovanog sveta": Putin opleo po Zapadu: Ignorisali su nas, hteli su…

Blic pre 11 sati
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. - Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je sposobna… »
Putin: Posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom

Putin: Posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom

NIN pre 11 sati

RTV pre 13 sati
MOSKVA - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je posle raspada SSSR-a Zapad želeo da ostvari geopolitičku dominaciju nad Rusijom. "Rusiji je postalo jasno da neće biti uvažavana sve dok se ne proglasi za suverenu državu koja je… »
Putin: U osnovi protivrečnosti između Rusije i Zapada stoji geopolitika

Putin: U osnovi protivrečnosti između Rusije i Zapada stoji geopolitika

Sputnik pre 13 sati
Protivrečnosti između Rusije i Zapada zasnovane su na geopolitici, a ne na ideologiji SSSR-a, kako se ranije činilo, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin za televiziju „Rusija 1“. „Mnogi ljudi smatraju, i ja sam, koliko god čudno bilo, verovao, da… »

Euronews pre 13 sati

Vesti dana »