Povezane vesti
Narodna banka Srbije : premija sektora osiguranja u prvom kvartalu u Srbiji povećana za 8,0 odsto
Politika 13.07.2025
Bilansna suma sektora osiguranja u Srbiji u prvom tromesečju ove godine povećana je za 10,0 odsto i iznosila je 428,3 milijarde dinara, a premija osiguranja je povećana za 8,0 odsto, na 45 milijardi dinara, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). U… »
NBS: Premija sektora osiguranja u prvom kvartalu u Srbiji povećana za 8,0 odsto
RTK 13.07.2025
Bilansna suma sektora osiguranja u Srbiji u prvom tromesečju ove godine povećana je za 10,0 odsto i iznosila je 428,3 milijarde dinara, a premija osiguranja je povećana za 8,0 odsto, na 45 milijardi dinara, objavila je Narodna banka Srbije. U izveštaju… »
NBS: Premija sektora osiguranja u prvom kvartalu u Srbiji povećana za osam odsto
NIN 13.07.2025
Bilansna suma sektora osiguranja u Srbiji u prvom tromesečju ove godine povećana je za 10 odsto i iznosila je 428,3 milijarde dinara, a premija osiguranja je povećana za 8 odsto, na 45 milijardi dinara, objavila je Narodna banka Srbije. U izveštaju… »
Vesti dana »
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 34 minutajoš 2 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 49 minutajoš 1 povezana
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 3 povezane