Povezane vesti

Sa njom je hteo brak pre Saške: Fatalna brineta ostavila Đokovića pa progovorila zašto je presekla vezu

Sa njom je hteo brak pre Saške: Fatalna brineta ostavila Đokovića pa progovorila zašto je presekla vezu

Mondo 13.07.2025
Pre braka sa Saškom Đoković, Đorđe je bio u dugoj vezi sa Tijanom Ralić, koja je okončana upravo zbog razdvojenosti - ona je studirala u Milanu, a on je zbog poslovnih obaveza ostao u Beogradu. Brat poznatog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, u srećnom je… »
Fatalna brineta ostavila Đokovića! Hteo je brak, a ona priznala: "Nadala sam se da će se promeniti"

Fatalna brineta ostavila Đokovića! Hteo je brak, a ona priznala: "Nadala sam se da će se promeniti"

Telegraf 13.07.2025
Đorđe Đoković, brat poznatog tenisera Novaka Đokovića, u srećnom je braku sa Saškom Đoković sa kojom ima sina. Pre braka, međutim, bio je u dugoj vezi sa fatalnom brinetom Tijanom Ralić, koja je okončana upravo zbog razdvojenosti - ona je studirala u… »
Đokovića je ova lepotica ostavila: Hteo je da je oženi: "Nadala sam se da će se promeniti"

Đokovića je ova lepotica ostavila: Hteo je da je oženi: "Nadala sam se da će se promeniti"

Blic 13.07.2025
Đorđe Đoković, brat tenisera Novaka Đokovića je u braku sa Saškom Veselinov sa kojom je dobio sina, a pre nego što se oženio je voleo fatalnu brinetu. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu, a spekulisalo se da je to bio jedan od… »

Vesti dana »

Danas je Sveti Sava

Danas je Sveti Sava

Šabačke novosti pre 1 satjoš 17 povezanih
RHMZ objavio hidrološko upozorenje na niske vodostaje

RHMZ objavio hidrološko upozorenje na niske vodostaje

RTV pre 26 minutajoš 16 povezanih
Golden Stejt bez Karija nemoćan protiv Minesote

Golden Stejt bez Karija nemoćan protiv Minesote

RTS pre 31 minutajoš 18 povezanih