Povezane vesti

Sa njom je hteo brak pre Saške: Fatalna brineta ostavila Đokovića pa progovorila zašto je presekla vezu

Sa njom je hteo brak pre Saške: Fatalna brineta ostavila Đokovića pa progovorila zašto je presekla vezu

Mondo pre 9 sati
Pre braka sa Saškom Đoković, Đorđe je bio u dugoj vezi sa Tijanom Ralić, koja je okončana upravo zbog razdvojenosti - ona je studirala u Milanu, a on je zbog poslovnih obaveza ostao u Beogradu. Brat poznatog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, u srećnom je… »
Fatalna brineta ostavila Đokovića! Hteo je brak, a ona priznala: "Nadala sam se da će se promeniti"

Fatalna brineta ostavila Đokovića! Hteo je brak, a ona priznala: "Nadala sam se da će se promeniti"

Telegraf pre 17 sati
Đorđe Đoković, brat poznatog tenisera Novaka Đokovića, u srećnom je braku sa Saškom Đoković sa kojom ima sina. Pre braka, međutim, bio je u dugoj vezi sa fatalnom brinetom Tijanom Ralić, koja je okončana upravo zbog razdvojenosti - ona je studirala u… »
Đokovića je ova lepotica ostavila: Hteo je da je oženi: "Nadala sam se da će se promeniti"

Đokovića je ova lepotica ostavila: Hteo je da je oženi: "Nadala sam se da će se promeniti"

Blic pre 19 sati
Đorđe Đoković, brat tenisera Novaka Đokovića je u braku sa Saškom Veselinov sa kojom je dobio sina, a pre nego što se oženio je voleo fatalnu brinetu. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu, a spekulisalo se da je to bio jedan od… »

Vesti dana »