Povezane vesti

Čačak: izgorela štala sa kravama u čačanskom naselju Katrga

Čačak: izgorela štala sa kravama u čačanskom naselju Katrga

Politika pre 11 sati
ČAČAK – U toku noći u čačanskom naselju Katrga u požaru koji je počeo noćas oko jednog sata nakon ponoći izgorelo je domaćinstvo porodice Jovanović i stradala stoka koja se nalazila u štalama. Prema rečima komšija i očevidaca vatra je prvo zahvatila… »
U Katrzi izgorela štala sa kravama, plamen progutao i automobil

U Katrzi izgorela štala sa kravama, plamen progutao i automobil

Morava info pre 17 sati
ČAČAK – U toku noći u čačanskom naselju Katrga u požaru koji je počeo noćas oko jednog sata nakon ponoći izgorelo je domaćinstvo porodice Jovanović i stradala stoka koja se nalazila u štalama. Prema rečima komšija i očevidaca vatra je prvo zahvatila… »
Izgorela štala sa kravama u čačanskom naselju Katrga

Izgorela štala sa kravama u čačanskom naselju Katrga

RTV pre 18 sati
ČAČAK - U toku noći u čačanskom naselju Katrga u požaru koji je počeo noćas oko jednog sata nakon ponoći izgorelo je domaćinstvo porodice Jovanović i stradala stoka koja se nalazila u štalama. Prema rečima komšija i očevidaca vatra je prvo zahvatila… »
Prava drama u domaćinstvu Jovanovića u blizini Čačka Izgorela štala sa kravama, plamen progutao i automobil

Prava drama u domaćinstvu Jovanovića u blizini Čačka Izgorela štala sa kravama, plamen progutao i automobil

Dnevnik pre 18 sati
U čačanskom naselju Katrga, u požaru koji je počeo noćas oko jednog sata nakon ponoći, izgorelo je domaćinstvo porodice Jovanović i stradala je stoka koja se nalazila u štalama. Prema rečima komšija i očevidaca, vatra je prvo zahvatila štalu, a zatim se… »
Vatra „progutala“ celo domaćinstvo kod Čačka: Izgorela kuća, automobil, životinje i oko 1.000 bala sena

Vatra „progutala“ celo domaćinstvo kod Čačka: Izgorela kuća, automobil, životinje i oko 1.000 bala sena

Nova pre 19 sati
Prava drama odigrala se u selu Katrga kod Čačka, gde je u noći između subote i nedelje izbio stravičan požar koji je za samo nekoliko minuta progutao celo domaćinstvo Jovanovića. „Oko sat vremena posle ponoći sam videla plamen. Kad sam izašla napolje… »
Stravične scene nakon požara kod Čačka: Vatra "progutala" celo domaćinstvo: Izgorela kuća, automobil i životinje, šteta je…

Stravične scene nakon požara kod Čačka: Vatra "progutala" celo domaćinstvo: Izgorela kuća, automobil i životinje, šteta je…

Blic pre 20 sati
Prava drama odigrala se u selu Katrga kod Čačka, gde je u noći između subote i nedelje izbio stravičan požar koji je za samo nekoliko minuta progutao celo domaćinstvo Jovanovića. "Oko sat vremena posle ponoći sam videla plamen. Kad sam izašla napolje… »

Vesti dana »