Повезане вести
Милица Николић суспендована због допинга: “Грешком сам попила мајчин лек за притисак”
Сербиан Невс Медиа 13.07.2025
Српска џудисткиња Милица Николић суспендована је до 2. јуна следеће године због присуства забрањене супстанце хидрохлортиазид у њеном организму, саопштила је Антидопинг агенција Србије (АДАС). Николићева је, међутим, изјавила… »
Српска олимпијка објаснила како се у њеном телу нашла забрањена супстанца: Због истих кутија грешком попила мајчин лек
Данас 13.07.2025
Српска џудисткиња Милица Николић, која је суспендована због допинга, изјавила је да је до присуства забрањене супстанце у њеном организму дошло грешком, јер попила је мајчин лек. Милица је 10. јула је саопштено да је… »
"Грешком сам попила мамин лек, сличне су кутије": Милица открила како је пала на допинг тесту, једно је боли
Мондо 13.07.2025
Српска џудисткиња Милица Николић проговорила је о детаљима суспензије због допинга. До свега тога је дошло зато што је попила погрешан лек... Српска репрезентативка у џудоу Милица Николић суспендована је на годину дана због… »
Српска ЏУДИСТКИЊА о суспензији због допинга: Попила сам мајчин лек
Дневник 13.07.2025
Српска џудисткиња Милица Николић, која је суспендована због допинга, изјавила је да је до присуства забрањене супстанце у њеном организму дошло грешком: попила је мајчин лек. Николићевој је 10. јула је саопштено да је… »
Српска олимпијка о допинг суспензији: Попила сам мајчин лек
Спорт клуб 13.07.2025
Српска џудисткиња Милица Николић, која је суспендована због допинга, изјавила је да је до присуства забрањене супстанце у њеном организму дошло грешком: попила је мајчин лек. Николићевој је 10. јула је саопштено да је… »
"Имам више допинг контрола него медаља": Огласила се српска атлетичарка оптужена за допинг
Вечерње новости 13.07.2025
Некадашња српска џудисткиња Милица Николић, која је суспендована због допинга две недеље после окончања каријере, рекла је да је до уношења забрањене супстанце у организам дошло грешком јер је попила мајчин лек за… »
Џудисткиња Милица Николић о суспензији због допинга: Грешком сам попила мајчин лек за притисак
Инсајдер 13.07.2025
Некадашња српска џудисткиња Милица Николић, која је суспендована због допинга две недеље после окончања каријере, рекла је да је до уношења забрањене супстанце у организам дошло грешком јер је попила мајчин лек за… »
Милица Николић: Имам више допинг контрола него медаља, грешком сам попила мајчин лек
РТС 13.07.2025
Некадашња српска џудисткиња Милица Николић, која је две недеље након краја каријере суспендована због допинга, изјавила је да је до присуства забрањене супстанце у њеном организму дошло грешком: попила је мајчин лек… »
Српска спортисткиња открила: "Имам више допинг контрола него медаља, грешком сам попила мајчин лек"
Телеграф 13.07.2025
Вести дана »

ФОТО: Скуп подршке студенту Богдану Јовичићу у кампусу: Почело окупљање
Радио 021 пре 0 минутајош 40 повезаних

Од поноћи у Београду измене у саобраћају због одржавања војне параде! Погледајте детаљан списак улица које ће бити делимично или потпуно затворене
Дневник пре 1 сатјош 31 повезана

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 2 сатајош 8 повезаних

Одборници Скупштине Београда усвојили предложене планове регулације за више општина
Н1 Инфо пре 4 сатијош 45 повезаних