Povezane vesti

Srpska olimpijka objasnila kako se u njenom telu našla zabranjena supstanca: Zbog istih kutija greškom popila majčin lek

Srpska olimpijka objasnila kako se u njenom telu našla zabranjena supstanca: Zbog istih kutija greškom popila majčin lek

Danas pre 11 sati
Srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga, izjavila je da je do prisustva zabranjene supstance u njenom organizmu došlo greškom, jer popila je majčin lek. Milica je 10. jula je saopšteno da je suspendovana do 2. juna sledeće… »
Milica Nikolić suspendovana zbog dopinga: “Greškom sam popila majčin lek za pritisak”

Milica Nikolić suspendovana zbog dopinga: “Greškom sam popila majčin lek za pritisak”

Serbian News Media pre 11 sati
Srpska džudistkinja Milica Nikolić suspendovana je do 2. juna sledeće godine zbog prisustva zabranjene supstance hidrohlortiazid u njenom organizmu, saopštila je Antidoping agencija Srbije (ADAS). Nikolićeva je, međutim, izjavila da je do pozitivnog… »
"Greškom sam popila mamin lek, slične su kutije": Milica otkrila kako je pala na doping testu, jedno je boli

"Greškom sam popila mamin lek, slične su kutije": Milica otkrila kako je pala na doping testu, jedno je boli

Mondo pre 13 sati
Srpska džudistkinja Milica Nikolić progovorila je o detaljima suspenzije zbog dopinga. Do svega toga je došlo zato što je popila pogrešan lek... Srpska reprezentativka u džudou Milica Nikolić suspendovana je na godinu dana zbog dopinga. Kazna je počela… »
Srpska DžUDISTKINjA o suspenziji zbog dopinga: Popila sam majčin lek

Srpska DžUDISTKINjA o suspenziji zbog dopinga: Popila sam majčin lek

Dnevnik pre 14 sati
Srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga, izjavila je da je do prisustva zabranjene supstance u njenom organizmu došlo greškom: popila je majčin lek. Nikolićevoj je 10. jula je saopšteno da je suspendovana do 2. juna sledeće… »
Srpska olimpijka o doping suspenziji: Popila sam majčin lek

Srpska olimpijka o doping suspenziji: Popila sam majčin lek

Sport klub pre 14 sati
Srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga, izjavila je da je do prisustva zabranjene supstance u njenom organizmu došlo greškom: popila je majčin lek. Nikolićevoj je 10. jula je saopšteno da je suspendovana do 2. juna sledeće… »
"Imam više doping kontrola nego medalja": Oglasila se srpska atletičarka optužena za doping

"Imam više doping kontrola nego medalja": Oglasila se srpska atletičarka optužena za doping

Večernje novosti pre 14 sati
Nekadašnja srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga dve nedelje posle okončanja karijere, rekla je da je do unošenja zabranjene supstance u organizam došlo greškom jer je popila majčin lek za pritisak. Foto: Profimedia… »
Džudistkinja Milica Nikolić o suspenziji zbog dopinga: Greškom sam popila majčin lek za pritisak

Džudistkinja Milica Nikolić o suspenziji zbog dopinga: Greškom sam popila majčin lek za pritisak

Insajder pre 15 sati
Nekadašnja srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga dve nedelje posle okončanja karijere, rekla je da je do unošenja zabranjene supstance u organizam došlo greškom jer je popila majčin lek za pritisak. Nikolić (30) je 20… »
Milica Nikolić: Imam više doping kontrola nego medalja, greškom sam popila majčin lek

Milica Nikolić: Imam više doping kontrola nego medalja, greškom sam popila majčin lek

RTS pre 15 sati
Nekadašnja srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je dve nedelje nakon kraja karijere suspendovana zbog dopinga, izjavila je da je do prisustva zabranjene supstance u njenom organizmu došlo greškom: popila je majčin lek. Nikolićeva je 20. maja objavila… »
Srpska sportistkinja otkrila: "Imam više doping kontrola nego medalja, greškom sam popila majčin lek"

Srpska sportistkinja otkrila: "Imam više doping kontrola nego medalja, greškom sam popila majčin lek"

Telegraf pre 15 sati
Nekadašnja srpska džudistkinja Milica Nikolić, koja je suspendovana zbog dopinga dve nedelje posle okončanja karijere, rekla je da je do unošenja zabranjene supstance u organizam došlo greškom jer je popila majčin lek za pritisak. Nikolić (30) je 20… »

Vesti dana »