Povezane vesti
Generalni sekretar RCC Amer Kapetanović na Dubrovnik Forumu ukazao na značaj regionalne saradnje
Beta 13.07.2025
Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Amer Kapetanović je u obraćanju na panelu o Zapadnom Balkanu na Dubrovnik Forumu 2025. istakao da se kroz regionalnu saradnju uči pravljenje kompromisa, građenje konsenzusa i deljenje odgovornosti… »
Generalni sekretar RCC Amer Kapetanović na Dubrovnik Forumu ukazao na značaj regionalne saradnje
Radio sto plus 13.07.2025
Kapetanović je učestvovao u Dubrovnik Forumu 2025, pod nazivom “Kanalisanje promena”, koji je u Dubrovniku organizovalo Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske. “Regionalna saradnja je uvek bila obavezna. Ona je generalna proba pre postizanja… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana