Povezane vesti

Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji 2007. godine napisao sam u avionu, bio je pravovremen, ali ga nisu čuli

Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji 2007. godine napisao sam u avionu, bio je pravovremen, ali ga nisu čuli

Politika pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor za Minhensku bezbednosnu konferenciju napisao dok je leteo u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. „Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo… »
"Napisao sam ga dok sam leteo avionom" Putin o čuvenom govoru kojim je zario "prst u oko" Zapadu

"Napisao sam ga dok sam leteo avionom" Putin o čuvenom govoru kojim je zario "prst u oko" Zapadu

Alo pre 10 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor u Minhenu napisao dok je bio u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. - Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo avionom. Dok smo leteli za… »
Putin otkrio kako je pisao govor u Minhenu, u kom slučaju Rusija neće ni postojati i koju osobinu su psiholozi otkrili kod…

Putin otkrio kako je pisao govor u Minhenu, u kom slučaju Rusija neće ni postojati i koju osobinu su psiholozi otkrili kod…

Danas pre 12 sati
Predsednik Vladimir Putin izjavio je u Intervju novinaru „Rusije 1“ Pavelu Zarubinu, kako je pripremio govor u Minhenu. Kako je rekao napisao ga je dok je letio u avionu, prepisujući preliminarni nacrt. Objasnio je da svojim govorom ne želi da pređe na… »
Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji bio pravovremen, ali ga nisu čuli

Pravda pre 12 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor za Minhensku bezbednosnu konferenciju napisao dok je leteo u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. „Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo… »

Sputnik pre 14 sati

Vesti dana »