Povezane vesti

Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji 2007. godine napisao sam u avionu, bio je pravovremen, ali ga nisu čuli

Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji 2007. godine napisao sam u avionu, bio je pravovremen, ali ga nisu čuli

Politika 13.07.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor za Minhensku bezbednosnu konferenciju napisao dok je leteo u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. „Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo… »
"Napisao sam ga dok sam leteo avionom" Putin o čuvenom govoru kojim je zario "prst u oko" Zapadu

"Napisao sam ga dok sam leteo avionom" Putin o čuvenom govoru kojim je zario "prst u oko" Zapadu

Alo 13.07.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor u Minhenu napisao dok je bio u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. - Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo avionom. Dok smo leteli za… »
Putin otkrio kako je pisao govor u Minhenu, u kom slučaju Rusija neće ni postojati i koju osobinu su psiholozi otkrili kod…

Putin otkrio kako je pisao govor u Minhenu, u kom slučaju Rusija neće ni postojati i koju osobinu su psiholozi otkrili kod…

Danas 13.07.2025
Predsednik Vladimir Putin izjavio je u Intervju novinaru „Rusije 1“ Pavelu Zarubinu, kako je pripremio govor u Minhenu. Kako je rekao napisao ga je dok je letio u avionu, prepisujući preliminarni nacrt. Objasnio je da svojim govorom ne želi da pređe na… »
Putin: Govor na Minhenskoj konferenciji bio pravovremen, ali ga nisu čuli

Pravda 13.07.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je svoj govor za Minhensku bezbednosnu konferenciju napisao dok je leteo u avionu, potpuno prepravivši preliminarni nacrt koji su pripremile njegove kolege. „Napisao sam svoj govor u Minhenu dok sam leteo… »

Sputnik 13.07.2025

Vesti dana »