Повезане вести

Путин: Говор на Минхенској конференцији 2007. године написао сам у авиону, био је правовремен, али га нису чули

Путин: Говор на Минхенској конференцији 2007. године написао сам у авиону, био је правовремен, али га нису чули

Политика 13.07.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је свој говор за Минхенску безбедносну конференцију написао док је летео у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. „Написао сам свој говор у… »
"Написао сам га док сам летео авионом" Путин о чувеном говору којим је зарио "прст у око" Западу

"Написао сам га док сам летео авионом" Путин о чувеном говору којим је зарио "прст у око" Западу

Ало 13.07.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је свој говор у Минхену написао док је био у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. - Написао сам свој говор у Минхену док сам летео… »
Путин открио како је писао говор у Минхену, у ком случају Русија неће ни постојати и коју особину су психолози открили код…

Путин открио како је писао говор у Минхену, у ком случају Русија неће ни постојати и коју особину су психолози открили код…

Данас 13.07.2025
Председник Владимир Путин изјавио је у Интервју новинару „Русије 1“ Павелу Зарубину, како је припремио говор у Минхену. Како је рекао написао га је док је летио у авиону, преписујући прелиминарни нацрт. Објаснио је да својим… »
Путин: Говор на Минхенској конференцији био правовремен, али га нису чули

Правда 13.07.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је свој говор за Минхенску безбедносну конференцију написао док је летео у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. „Написао сам свој говор у… »

Спутник 13.07.2025

Вести дана »