Повезане вести
Путин: Говор на Минхенској конференцији 2007. године написао сам у авиону, био је правовремен, али га нису чули
Политика 13.07.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је свој говор за Минхенску безбедносну конференцију написао док је летео у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. „Написао сам свој говор у… »
"Написао сам га док сам летео авионом" Путин о чувеном говору којим је зарио "прст у око" Западу
Ало 13.07.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је свој говор у Минхену написао док је био у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. - Написао сам свој говор у Минхену док сам летео… »
Путин открио како је писао говор у Минхену, у ком случају Русија неће ни постојати и коју особину су психолози открили код…
Данас 13.07.2025
Председник Владимир Путин изјавио је у Интервју новинару „Русије 1“ Павелу Зарубину, како је припремио говор у Минхену. Како је рекао написао га је док је летио у авиону, преписујући прелиминарни нацрт. Објаснио је да својим… »
Путин: Говор на Минхенској конференцији био правовремен, али га нису чули
Правда 13.07.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је свој говор за Минхенску безбедносну конференцију написао док је летео у авиону, потпуно преправивши прелиминарни нацрт који су припремиле његове колеге. „Написао сам свој говор у… »
Путин: Говор на Минхенској конференцији био правовремен, али га нису чули
Спутник 13.07.2025
Вести дана »
Мацут: Енергетска ситуација у Србији под контролом, нец́е бити несташица
Спутник пре 39 минутајош 14 повезаних
Хладно и облачно, местимично с кишом, највиша температура до 10 степени
Еуроневс пре 1 сатјош 14 повезаних
Масовни напад на Кременчук, Руси подигли ловце "миг 31К"; Колики су губици Европе због санкција Москви
РТС пре 4 минутајош 13 повезаних
ВИДЕО Изгорео ноћни клуб у Индији: Страдало најмање 25 људи, међу њима и туристи
Радио 021 пре 4 минутајош 5 повезаних