Povezane vesti
"Jeli smo margarin, hleb i mleko!" Natalija i Sani o teškom periodu i tajnoj svadbi: "Otac je jedva preživeo"
Telegraf 13.07.2025
Natalija i Sani Ibraimov, članovi popularne grupe Trik FX, već decenijama žive skladan brak i često javno govore o svojoj ljubavi i životnim izazovima. U nedavnom razgovoru u podkastu "Bunker" kod Lune Đogani otkrili su kako su počeli svoj zajednički… »
"Jeli smo margarin, hleb i šolju mleka": Natalija i Sani Trik fx živeli oskudnim životom, pa se tajno uzeli: "Kada je moj otac…
Blic 13.07.2025
Natalija i Sani Ibraimov već decenijama uživaju u harmoničnom odnosu, a pevačica se prisetila teških dana kada nisu imali ni osnovno za život. Natalija i Sani danas uživaju u životu sa sinom Dejanom, a kako kažu sve su stvorili sami. Na početku njihovog… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 5 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 25 minutajoš 47 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 45 minutajoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 30 minutajoš 38 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 111 povezana