Povezane vesti

Liverpulov prvi meč bez preminulog Žote: Nikada nećeš hodati sam /video/

Liverpulov prvi meč bez preminulog Žote: Nikada nećeš hodati sam /video/

Sputnik pre 8 sati
Fudbaleri Liverpula gostuju Prestonu u jednoj od brojnih pripremnih utakmica za novu sezonu. Ostaće ovaj meč upamćen kao prvi koji je Liverpul odigrao bez preminulog Dioga Žote. Uoči meča odata je počast portugalskom fudbaleru i njegovom bratu Andreu… »
Tužan spektakl: Liverpul i Preston odali počast Diogu Žoti

Tužan spektakl: Liverpul i Preston odali počast Diogu Žoti

Sport klub pre 13 sati
Fudbaleri Liverpula odigrali su prvu utakmicu u novoj sezoni i u izuzetno emotivnoj atmosferi odali počast Diogu Žoti i njegovom bratu Andreu Silvi, koji su tragično stradali početkom meseca. Reprezentativac Portigala i njegov dve godine mlađi brat… »
Srećom pa se nije igralo na "Enfildu" - Prva utakmica Liverpula posle pogibije Žote, a protivnik nije dozvolio da hodaju sami

Srećom pa se nije igralo na "Enfildu" - Prva utakmica Liverpula posle pogibije Žote, a protivnik nije dozvolio da hodaju sami

Sportske.net pre 13 sati
Fudbaleri Liverpula pobedili su Preston nort end na gostovanju rezultatom 1:3 u prvoj pripremnoj utakmici. Bilo je sve samo ne lako, ali, pobrinuo se domaćin da niko u Liverpulu ne hoda sam, kako kaže najčuvenija fudbalska himna na svetu. Bila je to prva… »
Slot: Igrači Liverpula bi trebalo da se ponašaju u skladu sa emocijama posle Žotine smrti

Slot: Igrači Liverpula bi trebalo da se ponašaju u skladu sa emocijama posle Žotine smrti

Sportski žurnal pre 13 sati
Žota je odigrao 182 utakmice i postigao 65 golova za Liverpul, sa kojim je osvojio Premijer ligu, FA kup i Liga kup. Trener Liverpula Arne Slot rekao je danas da bi njegovi fudbaleri trebalo da budu to što jesu i da se ponašaju u skladu sa emocijama dok… »
Liverpul pobedio u čast Dioga Žote, scena na kraju obilazi svet: Svi ispred navijača, igrači u suzama...

Liverpul pobedio u čast Dioga Žote, scena na kraju obilazi svet: Svi ispred navijača, igrači u suzama...

Telegraf pre 13 sati
Fudbaleri Liverpula su savladali Preston u prijateljskoj utakmici rezultatom 3:1, a sve je bilo u drugom planu zbog tragedije koja je zadesila fudbalski svet 3. jula, u kojoj je poginuo Diogo Žota. Podsetimo, portugalski ofanzivac je u saobraćajnoj… »
Slot: Fudbaleri Liverpula bi trebalo da se ponašaju u skladu sa emocijama posle Žotine smrti

Slot: Fudbaleri Liverpula bi trebalo da se ponašaju u skladu sa emocijama posle Žotine smrti

Radio sto plus pre 15 sati
Žota i njegov mlađi brat Andre Silva poginuli su 3. jula u saobraćajnoj nesreći u španskoj provinciji Samora. Fudbaleri Liverpula se pripremaju za novu sezonu, a u nedelju će igrati prijateljsku utakmici protiv Prestona. “Ako želimo da se smejemo… »
Suze, emocija, tuga, bol: Ovako izgleda prva utakmica Liverpula posle tragične smrti Dioga Žote

Suze, emocija, tuga, bol: Ovako izgleda prva utakmica Liverpula posle tragične smrti Dioga Žote

Telegraf pre 15 sati
Fudbalski klub Liverpul danas igra prijateljsku utakmicu protiv Prestona, koji će mu služiti kao prvi meč u sklopu spremanja za novu sezonu. Naravno, ni rezultat a ni igra neće biti u prvom planu, pošto je ovo prvi meč koji će Redsi odigrati bez Dioga… »
"Igračima sam rekao samo jedno posle Žotine smrti": Trener Liverpula se oglasio prvi put nakon tragedije

"Igračima sam rekao samo jedno posle Žotine smrti": Trener Liverpula se oglasio prvi put nakon tragedije

Mondo pre 18 sati
Arne Slot je pričao o tragično nastradalom fudbaleru Dijogu Žoti, ali i onome što čeka Liverpul sada posle gubitka važne osobe. Svesan je i on da će morati da radi mnogo više od samo onih fudbalskih stvari i terena. Dijogo Žota (28) poginuo je u… »

Vesti dana »