Повезане вести

"Распадам се, примила сам инфузију": Мини Врбашки позлило на ходочашћу, плаче и снима се: "Вређају ме да идем да окајем грехе"…

"Распадам се, примила сам инфузију": Мини Врбашки позлило на ходочашћу, плаче и снима се: "Вређају ме да идем да окајем грехе"…

Блиц 13.07.2025
Бивша ријалити учесница Мина Врбашки са мајком је кренула пешке из Београда до Острога, а сада се огласила на друштвеним мрежама и открила како се осећа након првог дана ходочашћа. Мина и њена мајка Ивана првог дана су прешле… »
Окренула се богу, кренула на ходочашће, па јој позлило Мина Врбашки се распада од болова, завршила на инфузији!

Окренула се богу, кренула на ходочашће, па јој позлило Мина Врбашки се распада од болова, завршила на инфузији!

Ало 13.07.2025
Синоћ је прешла прву деоницу ходочашћа, од Инђије до Београда. Мина Врбашки са мајком Иваном јуче је кренула ка Острогу, а већ данас су ријалити учесницеу наишле на прве потешкоће. Синоћ је прешла прву деоницу ходочашћа, од… »
Кренула на ходочашће па јој позлило: Мина Врбашки се отиснула на пут, а сада је на инфузији "Распадам се..."

Кренула на ходочашће па јој позлило: Мина Врбашки се отиснула на пут, а сада је на инфузији "Распадам се..."

Телеграф 13.07.2025
Мина Врбашки са мајком Иваном јуче је кренула ка Острогу и за сада је прешла прву деоницу од Инђије до Београда. Ипак, бивша ријалити учесница већ данас је наишла на прве потешкоће. Иако је прошла прву деоницу, Мина се огласила… »

Вести дана »