Povezane vesti

Žiteljka Desimirovca kosom nasrnula na grupu Kragujevčana koji su došli da uruče pomoć ugroženima od požara

Žiteljka Desimirovca kosom nasrnula na grupu Kragujevčana koji su došli da uruče pomoć ugroženima od požara

InfoKG pre 3 sata
Grupa Kragujevčana, koja je oko 18 časova krenula od Bogoslovije u Desimirovac da uruči pomoć ugroženima od požara, stigla je u selo, a usput je morala da reaguje policija i odstrani jednu ženu koja je kosom nasrnula na kolonu, piše Fonet, a prenose… »
Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su doneli pomoć ugroženima od požara: "Ko mi dira Vučića..."

Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su doneli pomoć ugroženima od požara: "Ko mi dira Vučića..."

N1 Info pre 6 sati
Grupa Kragujevčana, koja je oko 18 časova krenula od Bogoslovije u Desimirovac da uruči pomoć ugroženima od požara, stigla je u selo, a usput je morala da reaguje policija i skloni jednu ženu koja je kosom nasrnula na kolonu. Žiteljka Desimirovca izašla… »
(BLOG) Koracima solidarnosti do Desimirovca: Kragujevčani pešače do Desimirovca, u 20 zbor građana (VIDEO)

(BLOG) Koracima solidarnosti do Desimirovca: Kragujevčani pešače do Desimirovca, u 20 zbor građana (VIDEO)

Glas Šumadije pre 5 sati
Na poziv Ujedinjenih zborova Kragujevca, Slobodnog univerziteta i IT blokade, građani su skupljali donacije za pomoć ugroženima u požarima u okolnim selima. U prikupljanju pomoći učestvovali su studenti u blokadi. Večeras će, nakon okupljanja kod… »
Incident tokom dostave pomoći Kragujevčanima: Žena napala kolonu uz pretnje (VIDEO)

Incident tokom dostave pomoći Kragujevčanima: Žena napala kolonu uz pretnje (VIDEO)

Serbian News Media pre 5 sati
Grupa Kragujevčana, koja je krenula iz Bogoslovije ka Desimirovcu kako bi uručila pomoć ugroženima od nedavnih požara, suočila se sa incidentom na putu. U selu Desimirovac, jedna žena je verbalno, a potom i fizički napala kolonu, vičući: „Ko mi dira… »
Žena kosom napala građane koji su nosili pomoć ugroženima u požaru: Ne dirajte mi Vučića (VIDEO)

Žena kosom napala građane koji su nosili pomoć ugroženima u požaru: Ne dirajte mi Vučića (VIDEO)

Glas Šumadije pre 5 sati
Na inicijativu studenata, Ujedinjenih zborova Kragujevca, Slobodnog univerziteta i IT blokade, Kragujevčani su donirali preko pola miliona dinara pomoći ugroženima u požarima koji su zadesili šumadijska sela. Kolona studenata i građana popodne je… »
Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su doneli pomoć ugroženima od požara: „Ko mi dira Vučića…“

Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su doneli pomoć ugroženima od požara: „Ko mi dira Vučića…“

Nova pre 6 sati
Grupa Kragujevčana, koja je oko 18 časova krenula od Bogoslovije u Desimirovac da uruči pomoć ugroženima od požara, stigla je u selo, a usput je morala da reaguje policija i skloni jednu ženu koja je kosom nasrnula na kolonu. Žiteljka Desimirovca izašla… »
Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su nosili pomoć ugroženima od požara

Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji su nosili pomoć ugroženima od požara

Nedeljnik pre 7 sati
Na grupu Kragujevčana, koja je oko 18 časova krenula od Bogoslovije u Desimirovac da uruči pomoć ugroženima od požara, kosom je nasrnula jedna žena, koju je sklonila policija, piše N1. Žiteljka Desimirovca izašla je i počela da psuje kolonu, vičući: „Ko… »
VIDEO: Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji nose pomoć ugroženima od požara, reagovala policija

VIDEO: Žena nasrnula kosom na Kragujevčane koji nose pomoć ugroženima od požara, reagovala policija

Radio 021 pre 6 sati
Na grupu Kragujevčana, koja je oko 18 časova krenula od Bogoslovije u Desimirovac, nasrnula je žena kosom. Oni su peške krenuli kako bi uručili pomoć ugroženima od požara, a nakon što je na kolonu nasrnula žena reagovala je i policija. Žiteljka… »
Večeras Koracima solidarnosti do Desimirovca

Večeras Koracima solidarnosti do Desimirovca

Glas Šumadije pre 15 sati
Na inicijativu Ujedinjenih zborova građana, Slobodnog univerziteta Kragujevca i IT blokade Kragujevčani su prikupili preko 500.000 dinara pomoću ugroženima u požarima koji su 7. jula pogodili brojna šumadijska sela. Pomoć će verčars biti uručena… »

Vesti dana »