Повезане вести

Инжењер Ђајић успео да прође границу и из Ужица поручује: До краја септембра ћемо Алибабу и 400 разбојника стрпати у затворе…

Инжењер Ђајић успео да прође границу и из Ужица поручује: До краја септембра ћемо Алибабу и 400 разбојника стрпати у затворе…

Нова 13.07.2025
"Успео сам да прођем границу јер они не умеју да направе блокаде као ми што то радимо. Свесно су пробали да ме спрече да дођем на протест. Задржали су ме 40 минута на граници, без образложења, и после 20 минута сам позвао Н1 и… »
Ђајић: Задржали ме на граници 40 минута и уручили позив да се јавим Тужилаштву без образложења

Ђајић: Задржали ме на граници 40 минута и уручили позив да се јавим Тужилаштву без образложења

Нови магазин 13.07.2025
Инжењер геологије Зоран Ђајић, који је међу првима указивао на неправилности приликом реконструкције железничке станице у Новом Саду, изјавио је данас да му је полиција на граничном прелазу уручила "папир" на ком пише да треба… »
Ђајић: До краја септембра ћемо Алибабу и 400 разбојника стрпати у затворе

Ђајић: До краја септембра ћемо Алибабу и 400 разбојника стрпати у затворе

Н1 Инфо 13.07.2025
"Успео сам да прођем границу јер они не умеју да направе блокаде као ми што то радимо. Свесно су пробали да ме спрече да дођем на протест. Задржали су ме 40 минута на граници, без образложења, и после 20 минута сам позвао Н1 и… »

Бета 13.07.2025
Инжењер геологије Зоран Ђајић, који је међу првима указивао на неправилности приликом реконструкције железничке станице у Новом Саду, изјавио је данас да му је полиција на граничном прелазу уручила "папир" на ком пише да треба… »
Полиција уручила Зорану Ђајићу позив да се јави Тужилаштву за високо-технолошки криминал

Полиција уручила Зорану Ђајићу позив да се јави Тужилаштву за високо-технолошки криминал

Недељник 13.07.2025
Инжењер геологије Зоран Ђајић, који је међу првима указивао на неправилности приликом реконструкције железничке станице у Новом Саду, изјавио је данас да му је полиција на граничном прелазу уручила „папир“ на ком пише да треба… »

Радио сто плус 13.07.2025
“За мене је то покушај застрашивања, јер сам на Твитеру написао, да када је он послао своје батинаше и криминалце да туку људе у Ужицу, да је тада себе осудио на доживотни затвор”, рекао је Ђајић за телевизију Н1 на данашњем… »

Вести дана »