Povezane vesti
Inženjer Đajić uspeo da prođe granicu i iz Užica poručuje: Do kraja septembra ćemo Alibabu i 400 razbojnika strpati u zatvore…
Nova pre 24 sata
"Uspeo sam da prođem granicu jer oni ne umeju da naprave blokade kao mi što to radimo. Svesno su probali da me spreče da dođem na protest. Zadržali su me 40 minuta na granici, bez obrazloženja, i posle 20 minuta sam pozvao N1 i Nova", rekao je za N1… »
Đajić: Zadržali me na granici 40 minuta i uručili poziv da se javim Tužilaštvu bez obrazloženja
Novi magazin pre 24 sata
Inženjer geologije Zoran Đajić, koji je među prvima ukazivao na nepravilnosti prilikom rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu, izjavio je danas da mu je policija na graničnom prelazu uručila "papir" na kom piše da treba da se javi Tužilaštvu za… »
Đajić: Do kraja septembra ćemo Alibabu i 400 razbojnika strpati u zatvore
N1 Info pre 1 dan
"Uspeo sam da prođem granicu jer oni ne umeju da naprave blokade kao mi što to radimo. Svesno su probali da me spreče da dođem na protest. Zadržali su me 40 minuta na granici, bez obrazloženja, i posle 20 minuta sam pozvao N1 i Nova", rekao je za N1… »
Đajić: Zadržali me na granici 40 minuta i uručili poziv da se javim Tužilaštvu bez obrazloženja
Beta pre 1 dan
Inženjer geologije Zoran Đajić, koji je među prvima ukazivao na nepravilnosti prilikom rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu, izjavio je danas da mu je policija na graničnom prelazu uručila "papir" na kom piše da treba da se javi Tužilaštvu za… »
Policija uručila Zoranu Đajiću poziv da se javi Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal
Nedeljnik pre 1 dan
Inženjer geologije Zoran Đajić, koji je među prvima ukazivao na nepravilnosti prilikom rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu, izjavio je danas da mu je policija na graničnom prelazu uručila „papir“ na kom piše da treba da se javi Tužilaštvu za… »
Radio sto plus pre 1 dan
“Za mene je to pokušaj zastrašivanja, jer sam na Tviteru napisao, da kada je on poslao svoje batinaše i kriminalce da tuku ljude u Užicu, da je tada sebe osudio na doživotni zatvor”, rekao je Đajić za televiziju N1 na današnjem protestu u Užicu. Kako je… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 4 satijoš 34 povezane

Protest ispred VIŠER-a: Studenti tvrde da su nasilno izbačeni iz zgrade, uprava navodi tehničke probleme
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 8 satijoš 12 povezanih

Premijer Srbije prof. dr Đuro Macut: Kragujevac – simbol tehnološkog i naučnog razvoja
Infozija pre 2 satajoš 18 povezanih