Povezane vesti
Liverpulov prvi meč bez preminulog Žote: Nikada nećeš hodati sam /video/
Sputnik 14.07.2025
Fudbaleri Liverpula gostuju Prestonu u jednoj od brojnih pripremnih utakmica za novu sezonu. Ostaće ovaj meč upamćen kao prvi koji je Liverpul odigrao bez preminulog Dioga Žote. Uoči meča odata je počast portugalskom fudbaleru i njegovom bratu Andreu… »
Tužne scene: Kapiten Prestona pred meč sa Liverpulom sa suzama u očima nosio venac posvećem Diogu Žoti i njegovom bratu (VIDEO)…
Danas 13.07.2025
Fudbaleri Prestona i Liverpula su odigrali prijateljsku utakmicu i slavili su Redsi kao gosti sa 3:1. Duel je bio posvećen preminulom fudbaleru Liverpula Diogu Žoti. On i njegov brat Ande poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Zamori jednoj provinciji u… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu
Mašina pre 2 satajoš 25 povezanih
Dijana Hrka: Čula sam se sa predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 24 minutajoš 56 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih
Ziđin koper planira eksploataciju rudnih tela i na ležištu brda Kraku Bugaresku kod Bora
Forbes pre 2 satajoš 10 povezanih
„Napravio je puno problema u životu, ali sve sam mu oprostila“: Marija Šerifović je ovako pričala o svom odnosu sa ocem
Nova pre 49 minutajoš 25 povezanih