Повезане вести

"Имао сам среће, зато сам после добио Новака": Синер признао, без повреде не би победио

"Имао сам среће, зато сам после добио Новака": Синер признао, без повреде не би победио

Мондо 14.07.2025
Након што је Григор Димитров предао меч Јанику Синеру, Италијан је успео да промени своју игру и дође до велике победе у финалу над Карлосом Алкаразом. Јаник Синер по први пут у каријери пласирао се у финале Вимблдона и одмах… »
Синеров отац кувао у ресторану за време финала: Породицу не занима новац, брат од посла не диже главу

Синеров отац кувао у ресторану за време финала: Породицу не занима новац, брат од посла не диже главу

Мондо 14.07.2025
"Његова популарност нас није променила, као ни њега, и даље живимо исто", каже Синеров брат о томе како живи читава породица сада када је Јаник "Број један". Тријумф Јаника Синера на Вимблдону и снажна порука Хрвата Ивана… »
Чувени тенисер са наших простора послао важну лекцију после Вимблдона и Синерове титуле: "Порука за све..."

Чувени тенисер са наших простора послао важну лекцију после Вимблдона и Синерове титуле: "Порука за све..."

Телеграф 14.07.2025
Освета је најбоља када се сервира хладна — то је данас на својој кожи осетио Карлос Алкараз, који није успео да савлада Јаника Синера ни у другом узастопном финалу. Италијан је тако освојио свој први Вимблдон, победивши… »
Није хтео да ћути: Кирјос не признаје Синерову титулу на Вимблдону

Није хтео да ћути: Кирјос не признаје Синерову титулу на Вимблдону

Данас 14.07.2025
Јаник Синер је освојио Вимблдон победом над Карлосом Алкаразом 3:1, по сетовима 4:6, 6:4, 6:4, 6:4. Први тенисер света стигао је до четврте гренд слем титуле у каријери, прве после казне и принудне паузе од три месеца због… »
Принц Џорџ навија за Ђоковића и не воли Синера: Погледајте како гледа Новака и Јаника, све је јасно

Принц Џорџ навија за Ђоковића и не воли Синера: Погледајте како гледа Новака и Јаника, све је јасно

Мондо 14.07.2025
Принц Џоржд открио је једном приликом да навија за Новака Ђоковића, а после титуле коју је освојио Јаник Синер на Вимблдону се видело колико му је досадно... Принц Џорџ навија за Новака Ђоковића и то се видело и после финала… »
Синер пресрећан: Добио сам опкладу, бирам да ли Кејхил остаје

Синер пресрећан: Добио сам опкладу, бирам да ли Кејхил остаје

Спорт клуб 14.07.2025
Јаник Синер није добио само вимблдонску круну, добио је и право да задржи Дарена Кејхила, фантастичног аустралијског тренера, са киме је и почео овај невероватан успон. – Пре финала смо се кладили. Ако ја победим, моћи ћу да… »
Огласио се јаник Синер! Ево ко ће му бити тренер у наставку каријере

Огласио се јаник Синер! Ево ко ће му бити тренер у наставку каријере

Вечерње новости 14.07.2025
ЈАНИК Синер је освојио Вимблдон. Италијан је одиграо феноменалну завршницу, где је у полуфиналу убедљиво срушио Новака Ђоковића, а онда у финалу и Карлоса Алкараз. ФОТО: Тањуг/АП Подсећања ради, Синер је био у осмини финала на… »
ВИДЕО Принц Џорџ обожава Новака, ево шта је сада тражио од Синера: Погледајте реакцију Кејт Мидлтон која је недавно победила…

ВИДЕО Принц Џорџ обожава Новака, ево шта је сада тражио од Синера: Погледајте реакцију Кејт Мидлтон која је недавно победила…

Нова 14.07.2025
Краљевска породица увек привлачи посебну пажњу, наравно највише у Великој Британији, али када се појаве на оваквом догађају који се преноси широм света врло брзо попуне и друге насловне стране. Јаник Синер је у финалу Вимблдона… »
Кирјос оставио шифровану поруку после финала Вимблдона, сви тврде да је упућена Синеру

Кирјос оставио шифровану поруку после финала Вимблдона, сви тврде да је упућена Синеру

Телеграф 14.07.2025
Аустралијски тенисер Ник Кирјос још једном је изазвао буру у тениском свету, остављајући загонетну поруку на друштвеним мрежама након што је Јаник Синер победио Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона и тако стигао до своје четврте… »
Кирјос још једном понижава Синера после титуле: Објавио само један једини знак и интернет експлодирао

Кирјос још једном понижава Синера после титуле: Објавио само један једини знак и интернет експлодирао

Нова 14.07.2025
Ник Кирјос спроводи својеврсну личну вендету против Јаника Синера. Аустралијанац највише на свету мрзи - неправду и то никада неће опростити Италијану. Италијан је у финалу савладао Карлоса Алкараза после преокрета и стигао до… »

Вести дана »