Povezane vesti

"Imao sam sreće, zato sam posle dobio Novaka": Siner priznao, bez povrede ne bi pobedio

"Imao sam sreće, zato sam posle dobio Novaka": Siner priznao, bez povrede ne bi pobedio

Mondo pre 20 dana
Nakon što je Grigor Dimitrov predao meč Janiku Sineru, Italijan je uspeo da promeni svoju igru i dođe do velike pobede u finalu nad Karlosom Alkarazom. Janik Siner po prvi put u karijeri plasirao se u finale Vimbldona i odmah osvojio turnir. U finalu je… »
Sinerov otac kuvao u restoranu za vreme finala: Porodicu ne zanima novac, brat od posla ne diže glavu

Sinerov otac kuvao u restoranu za vreme finala: Porodicu ne zanima novac, brat od posla ne diže glavu

Mondo pre 20 dana
"Njegova popularnost nas nije promenila, kao ni njega, i dalje živimo isto", kaže Sinerov brat o tome kako živi čitava porodica sada kada je Janik "Broj jedan". Trijumf Janika Sinera na Vimbldonu i snažna poruka Hrvata Ivana Ljubičića o Italijanovoj… »
Čuveni teniser sa naših prostora poslao važnu lekciju posle Vimbldona i Sinerove titule: "Poruka za sve..."

Čuveni teniser sa naših prostora poslao važnu lekciju posle Vimbldona i Sinerove titule: "Poruka za sve..."

Telegraf pre 20 dana
Osveta je najbolja kada se servira hladna — to je danas na svojoj koži osetio Karlos Alkaraz, koji nije uspeo da savlada Janika Sinera ni u drugom uzastopnom finalu. Italijan je tako osvojio svoj prvi Vimbldon, pobedivši rezultatom 3:1 (4:6, 6:4, 6:4… »
Nije hteo da ćuti: Kirjos ne priznaje Sinerovu titulu na Vimbldonu

Nije hteo da ćuti: Kirjos ne priznaje Sinerovu titulu na Vimbldonu

Danas pre 20 dana
Janik Siner je osvojio Vimbldon pobedom nad Karlosom Alkarazom 3:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:4, 6:4. Prvi teniser sveta stigao je do četvrte grend slem titule u karijeri, prve posle kazne i prinudne pauze od tri meseca zbog korišćenja dopinga. Nije tajna… »
Princ Džordž navija za Đokovića i ne voli Sinera: Pogledajte kako gleda Novaka i Janika, sve je jasno

Princ Džordž navija za Đokovića i ne voli Sinera: Pogledajte kako gleda Novaka i Janika, sve je jasno

Mondo pre 21 dana
Princ Džoržd otkrio je jednom prilikom da navija za Novaka Đokovića, a posle titule koju je osvojio Janik Siner na Vimbldonu se videlo koliko mu je dosadno... Princ Džordž navija za Novaka Đokovića i to se videlo i posle finala Vimbldona. Janik Siner je… »
Siner presrećan: Dobio sam opkladu, biram da li Kejhil ostaje

Siner presrećan: Dobio sam opkladu, biram da li Kejhil ostaje

Sport klub pre 21 dana
Janik Siner nije dobio samo vimbldonsku krunu, dobio je i pravo da zadrži Darena Kejhila, fantastičnog australijskog trenera, sa kime je i počeo ovaj neverovatan uspon. – Pre finala smo se kladili. Ako ja pobedim, moći ću da biram da li da Daren ostane… »
Oglasio se janik Siner! Evo ko će mu biti trener u nastavku karijere

Oglasio se janik Siner! Evo ko će mu biti trener u nastavku karijere

Večernje novosti pre 21 dana
JANIK Siner je osvojio Vimbldon. Italijan je odigrao fenomenalnu završnicu, gde je u polufinalu ubedljivo srušio Novaka Đokovića, a onda u finalu i Karlosa Alkaraz. FOTO: Tanjug/AP Podsećanja radi, Siner je bio u osmini finala na pragu eliminacije, kada… »
VIDEO Princ Džordž obožava Novaka, evo šta je sada tražio od Sinera: Pogledajte reakciju Kejt Midlton koja je nedavno pobedila…

VIDEO Princ Džordž obožava Novaka, evo šta je sada tražio od Sinera: Pogledajte reakciju Kejt Midlton koja je nedavno pobedila…

Nova pre 21 dana
Kraljevska porodica uvek privlači posebnu pažnju, naravno najviše u Velikoj Britaniji, ali kada se pojave na ovakvom događaju koji se prenosi širom sveta vrlo brzo popune i druge naslovne strane. Janik Siner je u finalu Vimbldona savladao Karlosa… »
Kirjos ostavio šifrovanu poruku posle finala Vimbldona, svi tvrde da je upućena Sineru

Kirjos ostavio šifrovanu poruku posle finala Vimbldona, svi tvrde da je upućena Sineru

Telegraf pre 21 dana
Australijski teniser Nik Kirjos još jednom je izazvao buru u teniskom svetu, ostavljajući zagonetnu poruku na društvenim mrežama nakon što je Janik Siner pobedio Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona i tako stigao do svoje četvrte Grend slem titule… »
Kirjos još jednom ponižava Sinera posle titule: Objavio samo jedan jedini znak i internet eksplodirao

Kirjos još jednom ponižava Sinera posle titule: Objavio samo jedan jedini znak i internet eksplodirao

Nova pre 21 dana
Nik Kirjos sprovodi svojevrsnu ličnu vendetu protiv Janika Sinera. Australijanac najviše na svetu mrzi - nepravdu i to nikada neće oprostiti Italijanu. Italijan je u finalu savladao Karlosa Alkaraza posle preokreta i stigao do prve titule na Vimbldonu u… »

Vesti dana »