Povezane vesti

Kupila kuću u Italiji za 1 evro i pretvorila je u dom iz snova – evo koliko je sve platila

Kupila kuću u Italiji za 1 evro i pretvorila je u dom iz snova – evo koliko je sve platila

Serbian News Media 14.07.2025
Meredit Tabon živi u Čikagu, ali poslednjih pet godina potrošila je bezbroj sati i skoro pola miliona dolara kako bi izgradila kuću iz snova u Italiji. Kuće za evro u Italiji mnoge su naveli da razmišljaju o idiličnom domu u malom mirnom mestu do kojeg… »
Kupila je kuću u Italiji za evro i pretvorila je u dom iz snova: Koliko ju je sve koštalo? (FOTO)

Kupila je kuću u Italiji za evro i pretvorila je u dom iz snova: Koliko ju je sve koštalo? (FOTO)

N1 Info 14.07.2025
Meredit Tabon živi u Čikagu, ali poslednjih pet godina potrošila je bezbroj sati i skoro pola miliona dolara kako bi izgradila kuću iz snova u Italiji. Kuće za evro u Italiji mnoge su naveli da razmišljaju o idiličnom domu u malom mirnom mestu do kojeg… »
„Kupila sam kuću u Italiji za evro i pretvorila je u svoj dom iz snova – evo koliko me je sve koštalo“

„Kupila sam kuću u Italiji za evro i pretvorila je u svoj dom iz snova – evo koliko me je sve koštalo“

Nova 14.07.2025

Vesti dana »

VREME DANAS: Sunčano i toplo

VREME DANAS: Sunčano i toplo

Nedeljnik pre 32 minutajoš 16 povezanih
Danas je Mala Gospojina – rođenje Presvete Bogorodice

Danas je Mala Gospojina – rođenje Presvete Bogorodice

Vesti online pre 52 minutajoš 15 povezanih
Tramp preti Avganistanu sankcijama zbog vazdušne baze Bagram

Tramp preti Avganistanu sankcijama zbog vazdušne baze Bagram

Nedeljnik pre 17 minutajoš 10 povezanih
Starmer će danas objaviti priznavanje Palestine

Starmer će danas objaviti priznavanje Palestine