Povezane vesti
"Ostavljena sam kada mi je bilo najteže": Jovana Jeremić potkačila Dragana, a bivšeg muža vinula u nebesa: "Imam ja Voju"
Blic pre 7 sati
Voditeljki Jovani Jeremić promenio se život iz korena kada je najpre raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a potom joj je i otac umro nakon bolesti. Jovana je nakon smrti oca vodila Jutarnji program, a kako kaže, sve informacije o sahrani je držala… »
Dragan je Jovanu napustio u najtežem periodu: Ona ne želi više da ćuti, pa otkrila šta misli "Imam ja Voju..."
Telegraf pre 7 sati
Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u životu. Njoj je pre nekoliko nedelja umro otac a voditeljka nije krila koliko ju je to pogodilo, budući da je bila vezana za svog oca. Ona je… »
Jovanu Jeremić Dragan napustio kad joj je bilo najteže: Voditeljka otvorila dušu i konačno progovorila o svemu
Mondo pre 9 sati
Dugo se spekulisalo šta je tačan razlog raskida Jovane i Dragana, a voditeljka se sada nije suzdržala, te je otkrila pojedine detalje. Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, nedavno je prošla kroz jedan od najtežih životnih… »
“Vodila sam program, a otac mi je mrtav ležao u sanduku” Jovana Jeremić otkrila zbog čega je sve prećutala
Telegraf pre 10 sati
Pre nekoliko nedelja voditeljka Jovana Jeremić, prošla je kroz najteži period u životu kada se suočila sa gubitkom svog oca. Jovana Jeremić je nakon tragičnog gubitka progovorila o svojim emocijama i sa suzama u očima govorila o bolnom trenutku. -Mislim… »
Vesti dana »

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 24 minutajoš 20 povezanih

(BLOG) Sedmorica Užičana puštena na slobodu, dvojica u kućnom pritvoru, studenti najavili protestnu šetnju od 18 časova
N1 Info pre 24 minutajoš 40 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Beta pre 2 satajoš 53 povezane