Povezane vesti
"Ostavljena sam kada mi je bilo najteže": Jovana Jeremić potkačila Dragana, a bivšeg muža vinula u nebesa: "Imam ja Voju"
Blic pre 20 dana
Voditeljki Jovani Jeremić promenio se život iz korena kada je najpre raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a potom joj je i otac umro nakon bolesti. Jovana je nakon smrti oca vodila Jutarnji program, a kako kaže, sve informacije o sahrani je držala… »
Dragan je Jovanu napustio u najtežem periodu: Ona ne želi više da ćuti, pa otkrila šta misli "Imam ja Voju..."
Telegraf pre 20 dana
Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u životu. Njoj je pre nekoliko nedelja umro otac a voditeljka nije krila koliko ju je to pogodilo, budući da je bila vezana za svog oca. Ona je… »
Jovanu Jeremić Dragan napustio kad joj je bilo najteže: Voditeljka otvorila dušu i konačno progovorila o svemu
Mondo pre 20 dana
Dugo se spekulisalo šta je tačan razlog raskida Jovane i Dragana, a voditeljka se sada nije suzdržala, te je otkrila pojedine detalje. Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, nedavno je prošla kroz jedan od najtežih životnih… »
“Vodila sam program, a otac mi je mrtav ležao u sanduku” Jovana Jeremić otkrila zbog čega je sve prećutala
Telegraf pre 20 dana
Pre nekoliko nedelja voditeljka Jovana Jeremić, prošla je kroz najteži period u životu kada se suočila sa gubitkom svog oca. Jovana Jeremić je nakon tragičnog gubitka progovorila o svojim emocijama i sa suzama u očima govorila o bolnom trenutku. -Mislim… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Najveći rudnik bakra postao grobnica! Užas posle potresa, pokrenuta hitna istraga
Alo pre 3 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana