Povezane vesti
„Govorili su nam da izbegavamo da ne bi završili u zatvoru“: Princ od Vranje otkrio čime se bavio pre pevanja
Nova 14.07.2025
Stefan Zdravković, iliti Princ od Vranje, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji podelio je zanimljiv momenat iz privatnog života. Princ od Vranje priznao je da je u mladosti dobio jednu neprijatnu ponudu koju je želeo da prihvati. „Imao sam ponudu… »
"Rekli su mi da to izbegavam da ne bih završio u zatvoru": Princ od Vranje o prijavljivanju na kontroverzno radno mesto…
Blic 14.07.2025
Stefan Zdravković, iliti Princ od Vranje, bio je ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji", gde je doživeo fijasko. Princ se godinama bavi muzikom, a otkrio je mu nije strano da zarađuje na različite načine. - Imao sam ponudu da radim kao s**s… »
Vesti dana »
Žuti meteo alarm: Gusta magla, zagađen vazduh i pad temperature širom Srbije
Euronews pre 35 minutajoš 8 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 0 minutajoš 8 povezanih
Gradovi u Srbiji danas među najzagađenijima u svetu: Vazduh ocenjen kao nezdrav – udiše ga čak 40 odsto građana
Nova pre 10 minutajoš 1 povezana
Odjeci Vučićeve posete Briselu: U "Jutru na Blic" o predlogu predsednika Srbije da sve zemlje Zapadnog Balkana uđu zajedno u EU
Blic pre 50 minutajoš 4 povezane