Povezane vesti
Podigla novac sa bankomata, tada joj se gubi trag: Verenik strahuje za život nestale Rumunke u Beogradu
Mondo 14.07.2025
Rumunka Iona Konstanin (42) nestala je u Beogradu 1. jula, nakon što je podigla novac sa bankomata. Verenik i porodica strahuju za njen život, a policija i Interpol tragaju za njom. Rumunka Iona Konstanin (42) nestala je u Beogradu 1. jula, a njen… »
Nestala Rumunka u Beogradu: Podigla pare, platila hotel i misteriozno se izgubila, verenik sumnja na jedno
Telegraf 14.07.2025
"Ne bi imala novca da ode iz Srbije" Rumunka Iona Konstanin (42) nestala je u Beogradu 1. jula, a njen verenik je otkrio da njeni najbliži počinju da sumnjaju da žena više nije živa. Prema tvrdnjama Ioninog verenika Teodora, slučaj njenog nestanka… »
Rumunka nestala u Beogradu, njen verenik zabrinut: „Platila je račun u restoranu, podigla novac sa bankomata i nestala“
Nova 14.07.2025
Rumunka Iona Konstanin (42) nestala je u Beogradu 1. jula, a njen verenik je za "Blic" otkrio da njeni najbliži počinju da sumnjaju da žena više nije živa. Prema tvrdnjama Ioninog verenika Teodora, slučaj njenog nestanka prijavljen je rumunskoj ambasadi… »
"Podigla novac sa bankomata: I nestala!" Rumunka nestala u Beogradu, oglasio se njen verenik: "Počinjeno da sumnjamo na…
Blic 14.07.2025
Rumunka Iona Konstanin (42) nestala je u Beogradu 1. jula, a njen verenik je za "Blic" otkrio da njeni najbliži počinju da sumnjaju da žena više nije živa. Prema tvrdnjama Ioninog verenika Teodora, slučaj njenog nestanka prijavljen je rumunskoj ambasadi… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana