Povezane vesti

"Ovo je jezivo": Mrežama se širi snimak sa nastupa Ane Nikolić: Sela bubnjaru u krilo, uzela mu palice i počela da se udara u…

"Ovo je jezivo": Mrežama se širi snimak sa nastupa Ane Nikolić: Sela bubnjaru u krilo, uzela mu palice i počela da se udara u…

Blic pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić nastupila je nedavno u Budvi, a snimci sa svirke postali su viralni. Ana Nikolić je u jednom trenutku sela bubnjaru u krilo, uzela palice i počela da se udara u glavu. Ovaj klip postao je viralan na mreži "X". - Ovo je jezivo -… »
Bizarna scena na nastupu Ane Nikolić: Uzela palice od bubnjara i počela da se lupa po glavi

Bizarna scena na nastupu Ane Nikolić: Uzela palice od bubnjara i počela da se lupa po glavi

Mondo pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić u centru pažnje zbog performansa na nastupu. Ana Nikolić nedavno je nastupala u jednom klubu u Budvi, gde je oborila rekord posećenosti, ali ono zbog čega je danas u centru pažnje jeste "performans" s nastupa. Na mreži "X" kruži… »
"Ovo je jezivo" Ana Nikolić se udara palicom po glavi, stravični prizori (video)

"Ovo je jezivo" Ana Nikolić se udara palicom po glavi, stravični prizori (video)

Alo pre 4 sati
Iako je poznata po scenama neuobičajenim za nastupe, ovaj slučaj zasigurno je okarakterisan kao najbizarniji. Ana Nikolić nastupala je u jednom klubu u Budvi gde je oborila rekord posećenosti, ali ono zbog čega je danas u centru pažnje jeste njene… »
Haos u Crnoj Gori zbog ane Nikolić Rale besneo na voditelja, otkrivamo šta je prethodilo skandalu: "i dalje mislim da sam…

Haos u Crnoj Gori zbog ane Nikolić Rale besneo na voditelja, otkrivamo šta je prethodilo skandalu: "i dalje mislim da sam…

Alo pre 7 sati
Kako nam je otkrio, došlo je do tenzije, ali je on i dalje pri svom stavu. Kompozitor Goran Ratković Rale napravio je ljubomornu scenu Ani Nikolić pred nastup u Budvi i to zbog pitanja voditelja. Ana Nikolić imala je koncert u Crnoj Gori, a pre izlaska… »
Skandal u Budvi! Rale napravio ljubomornu scenu Ani zbog voditelja: "Kad je čuo pitanje prekinuo je intervju, mislili smo da…

Skandal u Budvi! Rale napravio ljubomornu scenu Ani zbog voditelja: "Kad je čuo pitanje prekinuo je intervju, mislili smo da…

Blic pre 8 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale navodno je napravio ljubomornu scenu Ani Nikolić pred nastup u Budvi zbog voditeljka Bože Dobriše. Naime, Ana Nikolić je imala koncert u Crnoj Gori, a pre izlaska na binu je davala intervju voditeljku Boži Dobriši. U jednom… »
Skandal u Budvi! Rale napravio scenu Ani zbog ovog muškarca? Svi ostali u šoku: "Mislili smo da će ga udariti"

Skandal u Budvi! Rale napravio scenu Ani zbog ovog muškarca? Svi ostali u šoku: "Mislili smo da će ga udariti"

Telegraf pre 8 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale navodno je napravio ljubomornu scenu Ani Nikolić pred nastup u Budvi i to zbog pitanja voditelja. Ana Nikolić imala je koncert u Crnoj Gori, a pre izlaska na binu dala je intervju voditelju Boži Dobriši. U jednom momentu… »

Vesti dana »