Povezane vesti

"Kad su mi rekli šta se desilo odsekla sam se": Detalji pronalaska Milana iz Leskovca, oglasila se njegova sestra: Izustio…

"Kad su mi rekli šta se desilo odsekla sam se": Detalji pronalaska Milana iz Leskovca, oglasila se njegova sestra: Izustio…

Blic pre 4 sati
Leskovčanin Milan Ž. (59) koji je nestao u subotu u rodnom gradu, nakon potrage koja je trajala čitava 24 sata, uspešno je pronađen, a tim povodom oglasila se njegova sestra i otkrila detalje nestanka. Kako je rekla, nju je juče pozvala uznemirena majka… »
Sestra otkrila detalje potrage za Milanom (52) iz Leskovca: Evo šta joj je poručio kada su ga našli u kafani

Sestra otkrila detalje potrage za Milanom (52) iz Leskovca: Evo šta joj je poručio kada su ga našli u kafani

Telegraf pre 5 sati
Šta joj je Milan rekao. Nestanak Milana Ž. (52) iz Leskovca zabrinuo je njegove najbliže, a posebno sestru Zoricu koja je danas za Telegraf.rs potvrdila srećne vesti da je pronađen. Ona je ispričala koliko se potresla, ali i kuda ga je sve tražila i ono… »
Leskovčanin za kojim se tragalo sve vreme bio u kafani! Oglasila se njegova majka: "Došlo vreme da ga ženimo, godinama…

Leskovčanin za kojim se tragalo sve vreme bio u kafani! Oglasila se njegova majka: "Došlo vreme da ga ženimo, godinama…

Blic pre 6 sati
Potraga za Milanom Ž. (59) iz Leskovca trajala je čitava 24 sata, a na kraju je završena srećno. Nađen je živ i zdrav, zahvaljujući rođacima i prijateljima i to u kafani. Sestra je plakala od sreće, a majka, kroz suze i smeh u telefonskom razgovoru za… »
Leskovčanin za kojim se tragalo sve vreme bio u kafani, oglasila se njegova majka: „Došlo je vreme da ga ženimo, on godinama…

Leskovčanin za kojim se tragalo sve vreme bio u kafani, oglasila se njegova majka: „Došlo je vreme da ga ženimo, on godinama…

Nova pre 7 sati
Dvadesečetvoročasovna potraga za Milanom Ž. (52) iz Leskovca završena je srećno — pronađen je živ i zdrav u jednoj kafani, zahvaljujući rođacima i prijateljima. Sestra je plakala od sreće, a majka, kroz suze i smeh u telefonskom razgovoru za Jugmediu… »
Evo gde je Milan (52) bio dok ga je tražio ceo Leskovac: Majka u suzama: "Godinama izbegava brak..."

Evo gde je Milan (52) bio dok ga je tražio ceo Leskovac: Majka u suzama: "Godinama izbegava brak..."

Telegraf pre 8 sati
Dvadesečetvoročasovna potraga za Milan Ž. (52) iz Leskovca završena je srećno — pronađen je živ i zdrav u jednoj kafani, zahvaljujući rođacima i prijateljima. Sestra je plakala od sreće, a majka, kroz suze i smeh u telefonskom razgovoru za Jugmediu… »

Vesti dana »