Povezane vesti
Bogdanu Dikliću u Puli uručeno priznaje "Fabijan Šovagović" za glumački doprinos hrvatskom filmu: "Mi smo svi obožavali film…
Blic 14.07.2025
Glumac Bogdan Diklić dobitnik je nagrade “Fabijan Šovagović” na Filmskom festivalu u Puli. Nagradu dodeljuje Društvo hrvatskih filmskih autora i producenata za glumački doprinos hrvatskom filmu, a u Festivalskom centru, uz redateljku Jasnu Nanut, nagradu… »
„Kad u meni kulja radost, mislim da je najpametnije ćutati“: Bogdan Diklić dobio nagradu u Puli
Nova 14.07.2025
Glumac Bogdan Diklić ovenčan je nagradom "Fabijan Šovagović" za doprinos filmu na 72. Pulskom festivalu. Na jednom od najstarijih i najuglednijih filmskih festivala u regionu, Puli, koja je otvorena 10, a trajaće do 17. jula srpskom dramskom umetniku… »
„Kad u meni kulja radost, mislim da je najpametnije ćutati“: Bogdan Diklić dobio nagradu u Puli
Nova 14.07.2025
Glumac Bogdan Diklić ovenčan je nagradom "Fabijan Šovagović" za doprinos filmu na 72. Pulskom festivalu. Na jednom od najstarijih i najuglednijih filmskih festivala u regionu, Puli, koja je otvorena 10, a trajaće do 17. jula srpskom dramskom umetniku… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": ETF u blokadi objavio koliko potpisa su studenti skupili za jedan dan
N1 Info pre 5 minutajoš 53 povezane
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 50 minutajoš 75 povezanih