Povezane vesti
"Izvlačio sam je iz vozila, nije joj bilo spasa": Očevidac opisao detalje teške nesreće u kojoj je poginula Jelena (23) iz…
Blic pre 3 sata
"Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva. Podsetimo, u udesu je poginula Jelena P. (23) iz sela Čukojevci, kada je otpozadi udarilo… »
„Izvlačio sam je iz vozila, još sam van sebe, nije joj bilo spasa“: Jelena (23) poginula u teškoj nesreći kod Kraljeva
Nova pre 5 sati
"Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13.00 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva. Podsetimo, u udesu je poginula Jelena Popović (23) iz sela Čukojevci, kada je otpozadi… »
"Zar da je zadesi ista sudbina, daske su je preklopile": Jelena (23) poginula kao njen otac, svedok nesreće u šoku
Mondo pre 5 sati
Očevidac jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva u kojoj je poginula Jelena (23) otkrio je strašne detalje. "Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se… »
"Njen vrisak mi i dalje odzvanja u glavi": Očevici opisali detalje teške nesreće kod Kraljeva u kojoj je poginula devojka
Blic pre 6 sati
Jelena P. (23) poginula je u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva, a uzrok smrti nije samo sudar sa drugim vozilom, već su po nju kobne bile daske koje je prevozila u mercedesu, kraljevačkih tablica. Kako su za Republiku ispričali očevici stravične nesreće… »
"Ubica" sedi u gepeku automobila: Ovo je jeziva opasnost u vožnji, a svi pravimo istu grešku
Telegraf pre 7 sati
Jeziva saobraćajna nesreća kod Kraljeva, koja je odnela život Jelene P. (23) iz Čukojevca, još jedno je upozorenje da je načim skladištenja tereta u kolima ključan za bezbednost. Jelenu su, podsetimo u juče "ubile" daske koje je prevozila u gepeku… »
Lepu Jelenu ubile daske kod Kraljeva: Lopov Kristijan bežao od policije, udario oca i 2 ćerke, jedna kritično
Telegraf pre 9 sati
Lekari se bore za život deteta. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike koje su se dogodile tokom prethodnog dana! Čukojevac je od juče zavijen u crno. Jedna od najlepših i najboljih devojka, Jelena P. (23), stradala je u… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 6 minutajoš 29 povezanih

Vreme se menja za 24 sata: Čubrilo najavio nepogode, pa nagli skok do 35 stepeni, a onda šok krajem jula
Mondo pre 3 satajoš 31 povezana

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih

Bogdan Radovanović (ZLF): U srcu Evrope sada živimo Lukašenkovu Belorusiju
Danas pre 10 minutajoš 20 povezanih