Повезане вести
Лепу Јелену убиле даске код Краљева: Лопов Кристијан бежао од полиције, ударио оца и 2 ћерке, једна критично
Телеграф 14.07.2025
Сумирано. Телеграф.рс и овог јутра објављује најважније вести из црне хронике које су се догодиле током претходног дана! Чукојевац је од јуче завијен у црно. Једна од најлепших и најбољих девојака, Јелена П. (23), страдала је у… »
"Извлачио сам је из возила, није јој било спаса": Очевидац описао детаље тешке несреће у којој је погинула Јелена (23) из…
Блиц 14.07.2025
"Ја сам је извлачио из возила, девојци није било спаса", каже један од очевидаца језиве несреће која се догодило јуче око 13 часова у месту Милавчићи код Краљева. Подсетимо, у удесу је погинула Јелена П. (23) из села Чукојевци… »
„Извлачио сам је из возила, још сам ван себе, није јој било спаса“: Јелена (23) погинула у тешкој несрећи код Краљева
Нова 14.07.2025
"Ја сам је извлачио из возила, девојци није било спаса", каже један од очевидаца језиве несреће која се догодило јуче око 13.00 часова у месту Милавчићи код Краљева. Подсетимо, у удесу је погинула Јелена Поповић (23) из села… »
"Зар да је задеси иста судбина, даске су је преклопиле": Јелена (23) погинула као њен отац, сведок несреће у шоку
Мондо 14.07.2025
Очевидац језиве несреће која се догодило јуче око 13 часова у месту Милавчићи код Краљева у којој је погинула Јелена (23) открио је страшне детаље. "Ја сам је извлачио из возила, девојци није било спаса", каже један од… »
"Њен врисак ми и даље одзвања у глави": Очевици описали детаље тешке несреће код Краљева у којој је погинула девојка
Блиц 14.07.2025
Јелена П. (23) погинула је у саобраћајној несрећи код Краљева, а узрок смрти није само судар са другим возилом, већ су по њу кобне биле даске које је превозила у мерцедесу, краљевачких таблица. Како су за Републику испричали… »
"Убица" седи у гепеку аутомобила: Ово је језива опасност у вожњи, а сви правимо исту грешку
Телеграф 14.07.2025
Језива саобраћајна несрећа код Краљева, која је однела живот Јелене П. (23) из Чукојевца, још једно је упозорење да је начим складиштења терета у колима кључан за безбедност. Јелену су, подсетимо у јуче "убиле" даске које је… »
Вести дана »
Годину дана од напада на студенте ФДУ: Колоне демонстраната са Новог Београда иду ка центру града (видео)
Правда пре 27 минутајош 33 повезане
Кијев мења тим: Јермак на челу преговора са Вашингтоном и Москвом
Политика пре 12 минутајош 39 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 21 повезана
Како може без звезде и партизана?! Ергин Атаман загрмео, његове речи одзвањају Европом
Вечерње новости пре 37 минутајош 30 повезаних