Povezane vesti
Lepu Jelenu ubile daske kod Kraljeva: Lopov Kristijan bežao od policije, udario oca i 2 ćerke, jedna kritično
Telegraf pre 22 dana
Sumirano. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike koje su se dogodile tokom prethodnog dana! Čukojevac je od juče zavijen u crno. Jedna od najlepših i najboljih devojaka, Jelena P. (23), stradala je u jezivoj saobraćajnoj… »
"Izvlačio sam je iz vozila, nije joj bilo spasa": Očevidac opisao detalje teške nesreće u kojoj je poginula Jelena (23) iz…
Blic pre 22 dana
"Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva. Podsetimo, u udesu je poginula Jelena P. (23) iz sela Čukojevci, kada je otpozadi udarilo… »
„Izvlačio sam je iz vozila, još sam van sebe, nije joj bilo spasa“: Jelena (23) poginula u teškoj nesreći kod Kraljeva
Nova pre 22 dana
"Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13.00 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva. Podsetimo, u udesu je poginula Jelena Popović (23) iz sela Čukojevci, kada je otpozadi… »
"Zar da je zadesi ista sudbina, daske su je preklopile": Jelena (23) poginula kao njen otac, svedok nesreće u šoku
Mondo pre 22 dana
Očevidac jezive nesreće koja se dogodilo juče oko 13 časova u mestu Milavčići kod Kraljeva u kojoj je poginula Jelena (23) otkrio je strašne detalje. "Ja sam je izvlačio iz vozila, devojci nije bilo spasa", kaže jedan od očevidaca jezive nesreće koja se… »
"Njen vrisak mi i dalje odzvanja u glavi": Očevici opisali detalje teške nesreće kod Kraljeva u kojoj je poginula devojka
Blic pre 22 dana
Jelena P. (23) poginula je u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva, a uzrok smrti nije samo sudar sa drugim vozilom, već su po nju kobne bile daske koje je prevozila u mercedesu, kraljevačkih tablica. Kako su za Republiku ispričali očevici stravične nesreće… »
"Ubica" sedi u gepeku automobila: Ovo je jeziva opasnost u vožnji, a svi pravimo istu grešku
Telegraf pre 22 dana
Jeziva saobraćajna nesreća kod Kraljeva, koja je odnela život Jelene P. (23) iz Čukojevca, još jedno je upozorenje da je načim skladištenja tereta u kolima ključan za bezbednost. Jelenu su, podsetimo u juče "ubile" daske koje je prevozila u gepeku… »
Vesti dana »

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 6 satijoš 9 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima na istoku
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane