Повезане вести
Пијани плес синера! Појавио се пијан и узео Швјонтек за руку: "Доста сам попио, врти ми се", Британци се хватали за главу
Дневник 14.07.2025
Јаник Синер није крио да је бурно прославио своју прву гренд слем титулу у каријери. А многи причају и о његовом плесу са Игом Швјонтек. Врло вероватно никада у историји није било оволико буке око шампиона Вимблдона. У женској… »
"Доста сам попио, врти ми се": Британци црвенели због Синера, појавио се пијан и узео Швјонтек за руку
Мондо 14.07.2025
Јаник Синер није крио да је бурно прославио своју прву гренд слем титулу у каријери. А многи причају и о његовом плесу са Игом Швјонтек. Врло вероватно никада у историји није било оволико буке око шампиона Вимблдона. У женској… »
Славимо шампиона који је кажњен због допинга, постоји слон у соби: Британски медији разочарани победом Синера на Вимблдону
Данас 14.07.2025
Медији у Великој Британији нису одушевљени због победа Јаника Синера и Иге Швјонтек у финалима овогодишњег Вимблдона, јер су нови освајачи трофеја донедавно били суспендовани због допинга. Најоштрији у критици био је… »
Од „грешника“ до шампиона
Спутник 14.07.2025
Заплесали су Јаник Синер и Ига Швјонтек шампионски плес на Вимблдону после освајања титила, а до пре само неколико месеци обоје су били „главни грешници“ белог спорта. Јаник Синер, први тенисер света, освојио је титулу на… »
„Славимо титуле допингованих шампиона“: Текст који је изазвао буру, ископао истину са Вимблдона коју сви прећуткују
Нова 14.07.2025
Британски медији се не мире са тим што је Јаник Синер освојио Вимблдон и сматрају да баца велику сенку на "бели спорт". Ипак, није проблем само у Синеру који је одслужио допинг казну (каква год она била), већ и Ига Швјонтек која… »
Лоша ствар за имиџ тениса: Освајачи у синглу на Вимблдону су пали на допинг тесту у последњих годину дана
Данас 14.07.2025
Пољакиња Ига Швјонтек и Италијан Јаник Синер су освојили Вимблдон. Оно што је повезује ово двоје тенисера је то што су у последњих годину дана падали на допинг тесту. Ипак, казне које су добили су биле врло благе. Ига Швјонтек… »
Британци се стиде овогодишњих шампиона Вимблдона: "Да ли је Синер требало уопште да се такмичи?"
Спортске.нет 14.07.2025
Током јучерашњег дана окончан је овогодишњи Вимблдон дуелом између Јаника Синера и Карлоса Алкараза у мушкој конкуренцији. Италијан је након преокрета био бољи резултатом 3:1 и тако је освојио свој први вимблдонски пехар у… »
"Славимо титуле допингованих шампиона, тешко ми је да сварим то": Усудио се да напише истину о Синеру и Иги
Мондо 14.07.2025
Британски медији настављају да прозивају Јаника Синера и Игу Швјонтек због допинга. Они су освојили титуле на Вимблдону и то је изазвало нову буру у јавности. Вимблдон је завршен, шампиони су Јаник Синер и Ига Швјонтек. Њих… »
Синер и Ига заиграли под светлошћу месечине: Италијан показао да је прави шмекер и на плесном подијуму
Телеграф 14.07.2025
Традиционално после сваког завршеног Вимблдона, шампиони у свим конкуренцијама присуствују великој свечаној вечери где је између осталог обавезан и заједнички плес победника код мушкараца и код дама. Ове године, шампионка код… »
Вести дана »

Стартовала га на апликацији, одмах кликнули: У везу ушао растурен због развода од Наташе, Маја му променила живот
Мондо пре 12 минутајош 30 повезаних

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 42 минутајош 32 повезане

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 3 сатајош 24 повезане