Povezane vesti
Pijani ples sinera! Pojavio se pijan i uzeo Švjontek za ruku: "Dosta sam popio, vrti mi se", Britanci se hvatali za glavu
Dnevnik 14.07.2025
Janik Siner nije krio da je burno proslavio svoju prvu grend slem titulu u karijeri. A mnogi pričaju i o njegovom plesu sa Igom Švjontek. Vrlo verovatno nikada u istoriji nije bilo ovoliko buke oko šampiona Vimbldona. U ženskoj konkurenciji je Iga… »
"Dosta sam popio, vrti mi se": Britanci crveneli zbog Sinera, pojavio se pijan i uzeo Švjontek za ruku
Mondo 14.07.2025
Janik Siner nije krio da je burno proslavio svoju prvu grend slem titulu u karijeri. A mnogi pričaju i o njegovom plesu sa Igom Švjontek. Vrlo verovatno nikada u istoriji nije bilo ovoliko buke oko šampiona Vimbldona. U ženskoj konkurenciji je Iga… »
Od „grešnika“ do šampiona
Sputnik 14.07.2025
Zaplesali su Janik Siner i Iga Švjontek šampionski ples na Vimbldonu posle osvajanja titila, a do pre samo nekoliko meseci oboje su bili „glavni grešnici“ belog sporta. Janik Siner, prvi teniser sveta, osvojio je titulu na Vimbldonu pobedom protiv Španca… »
Slavimo šampiona koji je kažnjen zbog dopinga, postoji slon u sobi: Britanski mediji razočarani pobedom Sinera na Vimbldonu
Danas 14.07.2025
Mediji u Velikoj Britaniji nisu oduševljeni zbog pobeda Janika Sinera i Ige Švjontek u finalima ovogodišnjeg Vimbldona, jer su novi osvajači trofeja donedavno bili suspendovani zbog dopinga. Najoštriji u kritici bio je “Telegraf”, koji u tekstu urednika… »
„Slavimo titule dopingovanih šampiona“: Tekst koji je izazvao buru, iskopao istinu sa Vimbldona koju svi prećutkuju
Nova 14.07.2025
Britanski mediji se ne mire sa tim što je Janik Siner osvojio Vimbldon i smatraju da baca veliku senku na "beli sport". Ipak, nije problem samo u Sineru koji je odslužio doping kaznu (kakva god ona bila), već i Iga Švjontek koja je takođe kažnjena, a… »
Loša stvar za imidž tenisa: Osvajači u singlu na Vimbldonu su pali na doping testu u poslednjih godinu dana
Danas 14.07.2025
Poljakinja Iga Švjontek i Italijan Janik Siner su osvojili Vimbldon. Ono što je povezuje ovo dvoje tenisera je to što su u poslednjih godinu dana padali na doping testu. Ipak, kazne koje su dobili su bile vrlo blage. Iga Švjontek je krajem 2024. godine… »
Britanci se stide ovogodišnjih šampiona Vimbldona: "Da li je Siner trebalo uopšte da se takmiči?"
Sportske.net 14.07.2025
Tokom jučerašnjeg dana okončan je ovogodišnji Vimbldon duelom između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza u muškoj konkurenciji. Italijan je nakon preokreta bio bolji rezultatom 3:1 i tako je osvojio svoj prvi vimbldonski pehar u karijeri skinuvši sa trona… »
"Slavimo titule dopingovanih šampiona, teško mi je da svarim to": Usudio se da napiše istinu o Sineru i Igi
Mondo 14.07.2025
Britanski mediji nastavljaju da prozivaju Janika Sinera i Igu Švjontek zbog dopinga. Oni su osvojili titule na Vimbldonu i to je izazvalo novu buru u javnosti. Vimbldon je završen, šampioni su Janik Siner i Iga Švjontek. Njih dvoje osvojili su pehare u… »
Siner i Iga zaigrali pod svetlošću mesečine: Italijan pokazao da je pravi šmeker i na plesnom podijumu
Telegraf 14.07.2025
Tradicionalno posle svakog završenog Vimbldona, šampioni u svim konkurencijama prisustvuju velikoj svečanoj večeri gde je između ostalog obavezan i zajednički ples pobednika kod muškaraca i kod dama. Ove godine, šampionka kod dama bila je Iga Švjontek… »
Vesti dana »
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 11 minutajoš 39 povezanih
Održan hitan sastanak Nacionalnog kriznog centra za suzbijanje afričke kuge svinja
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Gorivo i ovog petka skuplje: Evo koliko od danas koštaju benzin i dizel na pumpama u Srbiji NOVE cene goriva
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 25 povezanih