Povezane vesti

Najzgodnija Hrvatica priznala da je Srpkinja: Otkrila zbog čega govori hrvatskim jezikom i zašto je promenila prezime

Najzgodnija Hrvatica priznala da je Srpkinja: Otkrila zbog čega govori hrvatskim jezikom i zašto je promenila prezime

Večernje novosti pre 7 sati
PEVAČICA i spisateljica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, po mnogima jedna od najzgodnijih Hrvatica, otkrila je nedavno u jednom intervjuu za domaće medije da je zapravo Srpkinja. Foto: Instagram/nivescelsius Kako je Nives, poznata po svojim… »
Važila za najzgodniju Hrvaticu pa konačno priznala da je Srpkinja! Okrila zašto u Hrvatskoj ne priča naš jezik

Važila za najzgodniju Hrvaticu pa konačno priznala da je Srpkinja! Okrila zašto u Hrvatskoj ne priča naš jezik

Telegraf pre 6 sati
Pevačica i spisateljica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, nedavno je u jednom intervjuu za domaće medije izjavila da je zapravo Srpkinja. Kako je Nives Celzijus otkrila, priča hrvatski, ali joj je cela familija u Srbiji i kad god je u našoj… »
"Poreklom sam Srpkinja" Nives Celzijus frapirala obožavatelje izjavom- Dotakla se i detinjstva provedenog u Lovćenu kod babe i…

"Poreklom sam Srpkinja" Nives Celzijus frapirala obožavatelje izjavom- Dotakla se i detinjstva provedenog u Lovćenu kod babe i…

Dnevnik pre 7 sati
Pevačica i spisateljica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, po mnogima jedna od najzgodnijih Hrvatica, otkrila je nedavno u jednom intervjuu za domaće medije da je zapravo Srpkinja. Kako je Nives, poznata po svojim provokativnim stajlinzima… »
Najzgodnija hrvatica priznala da je zapravo Srpkinja: Otkrila zašto ne govori naš jezik: "Baba i deda su mi u Vojvodini"

Najzgodnija hrvatica priznala da je zapravo Srpkinja: Otkrila zašto ne govori naš jezik: "Baba i deda su mi u Vojvodini"

Blic pre 8 sati
Pevačica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, koju smatraju jednom od najzgodnijih hrvatskih pevačica, otkrila je da je ona zapravo poreklom iz Srbije. Nives Celzijus je otkrila da joj je cela porodica poreklom iz Srbije, a priznala je zbog… »
Najzgodnija Hrvatica priznala da je zapravo Srpkinja: Otkrila zašto ne sme da govori naš jezik i istinu o poreklu

Najzgodnija Hrvatica priznala da je zapravo Srpkinja: Otkrila zašto ne sme da govori naš jezik i istinu o poreklu

Mondo pre 10 sati
Nives je otkrila brojne detalje o svom poreklu kao i odrastanju kod bake i deke u Vojvodini. Pevačica i spisateljica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, po mnogima jedna od najzgodnijih Hrvatica, otkrila je nedavno u jednom intervjuu za domaće… »

Vesti dana »