Повезане вести

Најзгоднија Хрватица признала да је Српкиња: Открила због чега говори хрватским језиком и зашто је променила презиме

Најзгоднија Хрватица признала да је Српкиња: Открила због чега говори хрватским језиком и зашто је променила презиме

Вечерње новости 14.07.2025
ПЕВАЧИЦА и списатељица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, по многима једна од најзгоднијих Хрватица, открила је недавно у једном интервјуу за домаће медије да је заправо Српкиња. Фото: Инстаграм/нивесцелсиус Како је… »
Важила за најзгоднију Хрватицу па коначно признала да је Српкиња! Окрила зашто у Хрватској не прича наш језик

Важила за најзгоднију Хрватицу па коначно признала да је Српкиња! Окрила зашто у Хрватској не прича наш језик

Телеграф 14.07.2025
Певачица и списатељица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, недавно је у једном интервјуу за домаће медије изјавила да је заправо Српкиња. Како је Нивес Целзијус открила, прича хрватски, али јој је цела фамилија у… »
"Пореклом сам Српкиња" Нивес Целзијус фрапирала обожаватеље изјавом- Дотакла се и детињства проведеног у Ловћену код бабе и…

"Пореклом сам Српкиња" Нивес Целзијус фрапирала обожаватеље изјавом- Дотакла се и детињства проведеног у Ловћену код бабе и…

Дневник 14.07.2025
Певачица и списатељица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, по многима једна од најзгоднијих Хрватица, открила је недавно у једном интервјуу за домаће медије да је заправо Српкиња. Како је Нивес, позната по својим… »
Најзгоднија хрватица признала да је заправо Српкиња: Открила зашто не говори наш језик: "Баба и деда су ми у Војводини"

Најзгоднија хрватица признала да је заправо Српкиња: Открила зашто не говори наш језик: "Баба и деда су ми у Војводини"

Блиц 14.07.2025
Певачица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, коју сматрају једном од најзгоднијих хрватских певачица, открила је да је она заправо пореклом из Србије. Нивес Целзијус је открила да јој је цела породица пореклом из… »
Најзгоднија Хрватица признала да је заправо Српкиња: Открила зашто не сме да говори наш језик и истину о пореклу

Најзгоднија Хрватица признала да је заправо Српкиња: Открила зашто не сме да говори наш језик и истину о пореклу

Мондо 14.07.2025
Нивес је открила бројне детаље о свом пореклу као и одрастању код баке и деке у Војводини. Певачица и списатељица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, по многима једна од најзгоднијих Хрватица, открила је недавно у… »

Вести дана »