Повезане вести

"За 4 месеца није нашао 15 минута да ме посети": Ведрана током тешке борбе ударила на сина, поменула пензију

"За 4 месеца није нашао 15 минута да ме посети": Ведрана током тешке борбе ударила на сина, поменула пензију

Телеграф 14.07.2025
Позната хрватска списатељица Ведрана Рудан месецима се бори са опаком болешћу, а сада се у својој емотивној колумни дотакла и односа са породицом у најтежем животном периоду. Ведрана Рудан је сада је својој страници Рудан.инфо… »
"Син није нашао 15 минута да ме посети" Болне речи Ведране Рудан у јеку борбе са канцером: "Јавила ми се моја злобна мама"

"Син није нашао 15 минута да ме посети" Болне речи Ведране Рудан у јеку борбе са канцером: "Јавила ми се моја злобна мама"

Ало 14.07.2025
Препричала је и разговор са психологом. Ведрана Рудан неретко говори о борби са опаком болешћу, а сада је на својој страници Рудан.инфо написала текст ком је дала наслов "Полицајци у мојој глави", где је препричала разговор са… »
"Пензија 460 евра, преглед 640, а лекови 100 евра" Ведрана Рудан отворено о борби са раком "Моје дете које волим, у четири…

"Пензија 460 евра, преглед 640, а лекови 100 евра" Ведрана Рудан отворено о борби са раком "Моје дете које волим, у четири…

Дневник 14.07.2025
Ведрана Рудан, позната хрватска списатељица на свом фејсбук профилу дели детаље своје борбе са раком. Ведрана је сада је својој страници Рудан.инфо написала текст ком је дала наслов Полицајци у мојој глави", где је препричала… »
„Четири месеца не може наћи петнаест минута“: Ведрана Рудан отворено о односу са сином

„Четири месеца не може наћи петнаест минута“: Ведрана Рудан отворено о односу са сином

Нова 14.07.2025
Књижевница већ дуже од годину дана води битку са тешком болешћу, а сада се осврнула и на своју породицу. Ведрана Рудан редовно на свом блогу Рудан.инфо објављује текстове и дели детаље свог процеса лечења. Њен текст… »
"Син за 4 месеца није нашао 15 минута да ме посети": Ведрана Рудан без задршке о борби са раком: "Пензија 460 евра, преглед…

"Син за 4 месеца није нашао 15 минута да ме посети": Ведрана Рудан без задршке о борби са раком: "Пензија 460 евра, преглед…

Блиц 14.07.2025
Ведрана Рудан, позната хрватска списатељица на свом фејсбук профилу дели детаље своје борбе са раком. Ведрана је сада је својој страници Рудан.инфо написала текст ком је дала наслов Полицајци у мојој глави", где је препричала… »
Син није посетио Ведрану Рудан 4 месеца у болници? Бори се са раком, изненадила признањем о деци

Син није посетио Ведрану Рудан 4 месеца у болници? Бори се са раком, изненадила признањем о деци

Мондо 14.07.2025
Ведрана Рудан пише и док је у болници и бори се против опаке болести, а својевремено је колумном изазвала велику пажњу јавности, говорећи о деци. Хрватска књижевница Ведрана Рудан, открила је прошле године да има рак и поручила… »

Вести дана »