Povezane vesti

"Za 4 meseca nije našao 15 minuta da me poseti": Vedrana tokom teške borbe udarila na sina, pomenula penziju

"Za 4 meseca nije našao 15 minuta da me poseti": Vedrana tokom teške borbe udarila na sina, pomenula penziju

Telegraf pre 3 sata
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada se u svojoj emotivnoj kolumni dotakla i odnosa sa porodicom u najtežem životnom periodu. Vedrana Rudan je sada je svojoj stranici Rudan.info napisala tekst kom je dala… »
"Sin nije našao 15 minuta da me poseti" Bolne reči Vedrane Rudan u jeku borbe sa kancerom: "Javila mi se moja zlobna mama"

"Sin nije našao 15 minuta da me poseti" Bolne reči Vedrane Rudan u jeku borbe sa kancerom: "Javila mi se moja zlobna mama"

Alo pre 6 sati
Prepričala je i razgovor sa psihologom. Vedrana Rudan neretko govori o borbi sa opakom bolešću, a sada je na svojoj stranici Rudan.info napisala tekst kom je dala naslov "Policajci u mojoj glavi", gde je prepričala razgovor sa psihologom. - Kad imate… »
„Četiri meseca ne može naći petnaest minuta“: Vedrana Rudan otvoreno o odnosu sa sinom

„Četiri meseca ne može naći petnaest minuta“: Vedrana Rudan otvoreno o odnosu sa sinom

Nova pre 7 sati
Književnica već duže od godinu dana vodi bitku sa teškom bolešću, a sada se osvrnula i na svoju porodicu. Vedrana Rudan redovno na svom blogu Rudan.info objavljuje tekstove i deli detalje svog procesa lečenja. Njen tekst prenosimo u celosti: „Kad imate… »
"Penzija 460 evra, pregled 640, a lekovi 100 evra" Vedrana Rudan otvoreno o borbi sa rakom "Moje dete koje volim, u četiri…

"Penzija 460 evra, pregled 640, a lekovi 100 evra" Vedrana Rudan otvoreno o borbi sa rakom "Moje dete koje volim, u četiri…

Dnevnik pre 7 sati
Vedrana Rudan, poznata hrvatska spisateljica na svom fejsbuk profilu deli detalje svoje borbe sa rakom. Vedrana je sada je svojoj stranici Rudan.info napisala tekst kom je dala naslov Policajci u mojoj glavi", gde je prepričala razgovor sa psihologom. -… »
"Sin za 4 meseca nije našao 15 minuta da me poseti": Vedrana Rudan bez zadrške o borbi sa rakom: "Penzija 460 evra, pregled…

"Sin za 4 meseca nije našao 15 minuta da me poseti": Vedrana Rudan bez zadrške o borbi sa rakom: "Penzija 460 evra, pregled…

Blic pre 7 sati
Vedrana Rudan, poznata hrvatska spisateljica na svom fejsbuk profilu deli detalje svoje borbe sa rakom. Vedrana je sada je svojoj stranici Rudan.info napisala tekst kom je dala naslov Policajci u mojoj glavi", gde je prepričala razgovor sa psihologom. -… »
Sin nije posetio Vedranu Rudan 4 meseca u bolnici? Bori se sa rakom, iznenadila priznanjem o deci

Sin nije posetio Vedranu Rudan 4 meseca u bolnici? Bori se sa rakom, iznenadila priznanjem o deci

Mondo pre 8 sati
Vedrana Rudan piše i dok je u bolnici i bori se protiv opake bolesti, a svojevremeno je kolumnom izazvala veliku pažnju javnosti, govoreći o deci. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, otkrila je prošle godine da ima rak i poručila da više neće da piše već… »

Vesti dana »