Povezane vesti
Srčani bolesnik Dobrivoje (78) tvrdi da je prevaren i isteran iz bolnice na ulicu u pola noći
Jugmedia 14.07.2025
Ja sam ponižen i omalovažen. Mene je doktorka koja radi u Službi za internu medicinu, Danijela Jovanović, bukvalno isterala iz bolnice na ulicu, u noći 25. na 26. jun. Nije mi dozvolila ni da prespavam pa da ujutru izađem i budem otpušten. Ovako me je… »
Srčani bolesnik Dobrivoje (78): Prevaren sam i isteran iz bolnice u Vranju na ulicu u pola noći
Nova 14.07.2025
Ja sam ponižen i omalovažen. Mene je doktorka koja radi u Službi za internu medicinu, Danijela Jovanović, bukvalno isterala iz bolnice na ulicu, u noći 25. na 26. jun. Nije mi dozvolila ni da prespavam pa da ujutru izađem i budem otpušten. Ovako me je… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 33 minutajoš 31 povezana
Hapšenje bivšeg princa Endrua: Epstinovi fajlovi nastavljaju s mračnim tajnama, šta je sve izašlo iz Pandorine kutije?
Mondo pre 23 minutajoš 35 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 33 minutajoš 26 povezanih