Povezane vesti
"Majku sam molila za oproštaj, za sve sam ja kriva": Ispovest voditeljke RTS Slađane Tomašević
Blic 14.07.2025
Voditeljka RTS Slađana Tomašević, priznaje da nije slušala savete svoje majke i da je uvek profesionalan život stavljala ispred emotivnog. Slađana Tomašević priznaje da, kada se osvrne unazad, njen privatan život je ispaštao. - Moj privatan život je… »
"Majci dugujem veliko izvinjenje, za sve sam kriva" Ispovest voditeljke RTS-a, ogolila dušu o porodici i dečku
Telegraf 14.07.2025
Voditeljka Slađana Tomašević govorila je o privatnom životu koji je, kako kaže, pomalo ispaštao. - Moj privatan život je ispaštao i nisam najsrećnija zbog toga. Dugujem veliko izvinjenje majci, nisam je poslušala. Nije mi žao, moje su odluke bile. Majka… »
Vesti dana »
(Video) Nastavljena sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije, poslanici postavljaju pitanja izvršnoj vlasti
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 28 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, izdato upozorenje na cunami
RTV pre 50 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 26 povezanih
Metro u Barseloni ponovo radi posle požara: Tokom vanredne situacije povređeno 139 osoba (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Ukrajina napala Moskvu, pogođen autobus u Šebekinu; Rusija gađa luke i brodove; Zelenski danas kod Trampa
RTS pre 40 minutajoš 18 povezanih