Повезане вести
"Мајку сам молила за опроштај, за све сам ја крива": Исповест водитељке РТС Слађане Томашевић
Блиц 14.07.2025
Водитељка РТС Слађана Томашевић, признаје да није слушала савете своје мајке и да је увек професионалан живот стављала испред емотивног. Слађана Томашевић признаје да, када се осврне уназад, њен приватан живот је испаштао. -… »
"Мајци дугујем велико извињење, за све сам крива" Исповест водитељке РТС-а, оголила душу о породици и дечку
Телеграф 14.07.2025
Водитељка Слађана Томашевић говорила је о приватном животу који је, како каже, помало испаштао. - Мој приватан живот је испаштао и нисам најсрећнија због тога. Дугујем велико извињење мајци, нисам је послушала. Није ми жао… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Облачно и хладније време са кишом, снег само на високим планинама
Сербиан Невс Медиа пре 44 минутајош 19 повезаних
„Данас почиње са крчкањем председника“: Дијана Хрка позвала Вучића да дође на разговор
Данас пре 9 минутајош 14 повезаних
ЦНН: Више особа хоспитализовано због сумњивог пакета у бази „Ендруз“, Трамп био тамо дан раније
Недељник пре 55 минутајош 13 повезаних
Мат: анализира привредну активност Србије: Индустријска производња јача, прерађивачки сектор доноси раст БДП-а, биће ефекта и на плате
Блиц пре 35 минутајош 7 повезаних