Povezane vesti
Zelenski predložio novog ministra odbrane
Vesti online pre 22 dana
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da preuzme… »
Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
RTV pre 22 dana
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da… »
Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Politika pre 22 dana
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da… »
Udarna vest iz Kijeva: Zelenski izabrao njega za novog ministra odbrane
Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Foto: Printskrin/Fejsbuk/Volodimir Zelensьkiй/Profimedia/Gugl mape printskrin Kako je naveo na Telegramu, danas je… »
Zelenski predložio Juliju Sviridenko za šeficu ukrajinske vlade
Insajder pre 22 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. 'Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro predstaviti… »
Ukrajina dobija novog premijera
Pravda pre 22 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Juliju Sviridenko, dosadašnju prvu zamenicu premijera, predložio za novu premijerku Ukrajine, čime je i formalno otpočela nova faza rekonstrukcije ukrajinske izvršne vlasti. „Predložio sam da… »
Julija Sviridenko nova premijerka Ukrajine, najavio Zelenski
Slobodna Evropa pre 22 dana
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsjednica vlade Julija Sviridenko. Time je i službeno pokrenuta nova faza rekonstrukcije ukrajinske vlade. Dosadašnji premijer Denis Šmihal vodio je vladu… »
Politički potres u Kijevu! Zelenski smenio premijera, ovo je sada najmoćnija žena u Ukrajini
Blic pre 22 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. - Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro predstaviti… »
Kraj za Šmihala, dolazi Julija: Novu vladu Ukrajine vodiće žena
Mondo pre 22 dana
Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsednica vlade Julija Sviridenko. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsednica vlade Julija Sviridenko. Time je i… »
Zelenski predložio Juliju Sviridenko za novog premijera
Politika pre 22 dana
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. "Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro… »
Zelenski se oglasio, evo ko će voditi novu ukrajinsku vladu
Danas pre 22 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Juliju Sviridenko, dosadašnju prvu zamenicu premijera, predložio za novu premijerku Ukrajine, čime je i formalno otpočela nova faza rekonstrukcije ukrajinske izvršne vlasti. „Predložio sam da… »
Zelenski promenio premijera Ukrajine. Novu vladu će voditi žena
Nova pre 22 dana
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 37 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana