Povezane vesti

Zelenski predložio novog ministra odbrane

Zelenski predložio novog ministra odbrane

Vesti online pre 2 sata
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da preuzme… »
Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine

RTV pre 3 sata
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da… »

Politika pre 3 sata
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Kako je naveo na Telegramu, danas je razgovarao sa potpredsednicom Vlade Julijom Sviridenko i predložio joj da… »
Udarna vest iz Kijeva: Zelenski izabrao njega za novog ministra odbrane

Udarna vest iz Kijeva: Zelenski izabrao njega za novog ministra odbrane

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da aktuelni premijer Denis Šmigalj bude novi ministar odbrane Ukrajine. Foto: Printskrin/Fejsbuk/Volodimir Zelensьkiй/Profimedia/Gugl mape printskrin Kako je naveo na Telegramu, danas je… »
Zelenski predložio Juliju Sviridenko za šeficu ukrajinske vlade

Zelenski predložio Juliju Sviridenko za šeficu ukrajinske vlade

Insajder pre 9 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. 'Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro predstaviti… »
Ukrajina dobija novog premijera

Ukrajina dobija novog premijera

Pravda pre 10 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Juliju Sviridenko, dosadašnju prvu zamenicu premijera, predložio za novu premijerku Ukrajine, čime je i formalno otpočela nova faza rekonstrukcije ukrajinske izvršne vlasti. „Predložio sam da… »
Julija Sviridenko nova premijerka Ukrajine, najavio Zelenski

Julija Sviridenko nova premijerka Ukrajine, najavio Zelenski

Slobodna Evropa pre 9 sati
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsjednica vlade Julija Sviridenko. Time je i službeno pokrenuta nova faza rekonstrukcije ukrajinske vlade. Dosadašnji premijer Denis Šmihal vodio je vladu… »
Politički potres u Kijevu! Zelenski smenio premijera, ovo je sada najmoćnija žena u Ukrajini

Politički potres u Kijevu! Zelenski smenio premijera, ovo je sada najmoćnija žena u Ukrajini

Blic pre 9 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. - Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro predstaviti… »
Kraj za Šmihala, dolazi Julija: Novu vladu Ukrajine vodiće žena

Kraj za Šmihala, dolazi Julija: Novu vladu Ukrajine vodiće žena

Mondo pre 9 sati
Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsednica vlade Julija Sviridenko. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najavio je da će nova premijerka Ukrajine biti prva potpredsednica vlade Julija Sviridenko. Time je i… »
Zelenski predložio Juliju Sviridenko za novog premijera

Zelenski predložio Juliju Sviridenko za novog premijera

Politika pre 10 sati
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas potpredsednicu vlade Juliju Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine. "Predložio sam Juliji Sviridenko da predvodi vladu Ukrajine i značajno unapredi njen rad. Radujem se što ću uskoro… »
Zelenski se oglasio, evo ko će voditi novu ukrajinsku vladu

Zelenski se oglasio, evo ko će voditi novu ukrajinsku vladu

Danas pre 10 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Juliju Sviridenko, dosadašnju prvu zamenicu premijera, predložio za novu premijerku Ukrajine, čime je i formalno otpočela nova faza rekonstrukcije ukrajinske izvršne vlasti. „Predložio sam da… »
Zelenski promenio premijera Ukrajine. Novu vladu će voditi žena

Zelenski promenio premijera Ukrajine. Novu vladu će voditi žena

Nova pre 10 sati

Vesti dana »