Povezane vesti
Novopazarac Mašović uspešno se oporavlja nakon zdravstvenih problema
IndeksOnline pre 21 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije i član nemačkog Bohuma, Erhan Mašović, nalazi se na dobrom putu oporavka nakon zdravstvenog problema koji je doživeo tokom priprema za novu sezonu. Kako je saopštio u izjavi za Fudbalski savez Srbije (FSS), njegovo stanje… »
Mašović: Osećam se bolje, predviđena mi je pauza od dva meseca
Sportski žurnal pre 21 dana
Prema proceni lekara, očekuje se da ću bolnicu napustiti u narednih dan, dva. Fudbaler Bohuma i povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović izjavio je da se oseća bolje i da mu je predviđena pauza od dva meseca nakon što je u subotu doživeo kolaps… »
Oglasio se srpski fudbaler posle kolapsa pluća – Piksi mu poželeo brz oporavak
Sputnik pre 21 dana
Fudbaler Bohuma i povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović izjavio je da se oseća bolje i da mu je predviđena pauza od dva meseca nakon što je u subotu doživeo kolaps pluća. „Tokom poslednjeg treninga pred odlazak na pripreme, primio sam udarac… »
Mašović se uspešno oporavlja nakon kolapsa pluća: Nadam se skorom povratku na teren
RTS pre 21 dana
Nakon zdravstvenog problema, koji mu se dogodio tokom priprema za početak nove sezone sa Bohumom, srpski fudbaler Erhan Mašović oseća se mnogo bolje, saopštio je Fudbalski savez Srbije. Erhan Mašović, član nemačkog Bohuma, završio je pre nekoliko dana u… »
Erhan Mašović objasnio šta mu se dogodilo: ''U prvom trenutku ništa neuobičajeno, a onda...''
Sportske.net pre 21 dana
Bilo je tokom vikenda oprečnih informacija oko toga šta se dogodilo našem reprezentativcu i članu nemačkog Bohuma Erhanu Mašoviću - od toga da je navodno kolabirao na terenu, do toga da je morao na hitnu operaciju zbog polomljenog rebra. Šta je, zapravo… »
"Osećam se bolje, predviđena mi je pauza od dva meseca": Erhan Mašović o oporavku
Euronews pre 21 dana
Fudbaler Bohuma i povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović izjavio je danas da se oseća bolje i da mu je predviđena pauza od dva meseca nakon što je u subotu doživeo kolaps pluća. "Tokom poslednjeg treninga pred odlazak na pripreme, primio sam… »
Oglasio se reprezentativac Srbije iz bolnice, otkrio detalje užasa kroz koji je prošao
Nova pre 21 dana
Srpski fudbaler Erhan Mašović je sa terena hitno prevezen u bolnicu, odakle se oglasio. Mašović je nakon drame na treningu Bohuma hospitalizovan, a mu je izveden manji zahvat, kojim su mu pluća ponovo osposobljena. Kako je saopšteno iz Bohuma, defanzivac… »
Srpski reprezentativac ozbiljno povređen Mašović: Osećam se bolje, predviđena mi je pauza od dva meseca
Dnevnik pre 21 dana
BOHUM: Fudbaler Bohuma i povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović izjavio je danas da se oseća bolje i da mu je predviđena pauza od dva meseca nakon što je u subotu doživeo kolaps pluća. "Tokom poslednjeg treninga pred odlazak na pripreme, primio… »
Erhan Mašović se javio iz bolnice: Doživeo kolaps na terenu, moraće na dugu pauzu
Mondo pre 21 dana
Reprezentativac Srbije Erhan Mašović se oseća bolje, ali nakon što izađe iz bolnice čekaće ga duga pauza. Dobre vesti dolaze iz Bohuma pošto je Erhanu Mašoviću mnogo bolje. Reprezentativac Srbije se oglasio prvi put nakon što je kolabirao na jednom… »
Fudbalskom reprezentativcu Srbije morali da "buše" pluća! Naizgled običan udarac, a umalo koban po život!
Večernje novosti pre 21 dana
Nakon zdravstvenog problema, koji mu se dogodio tokom priprema za početak nove sezone sa Bohumom, Erhan Mašović se oseća mnogo bolje, čemu svedoči i izjava koju je fudbalski reprezentativac Srbije dao za FSS. Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije „Tokom… »
Oglasio se reprezentativac Srbije posle velike drame i operacije: "Osetio sam blago zatezanje u grudima..."
Telegraf pre 21 dana
Povremeni srpski reprezentativac - Erhan Mašović, doživeo je kolaps pluća na prijateljskoj utakmici protiv češke Viktorije Plzenj. On je brzo hospitalizovan, nalazi se u stabilnom stanju, a oglasio se i za Fudbalski savez Srbije: - Tokom poslednjeg… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 21 povezana

Pakistan poriče tvrdnju Zelenskog da njihovi borci pomažu Rusiji
Vesti online pre 3 satajoš 19 povezanih