Povezane vesti
Bivši igrač Zvezde i preprezentativac Srbije predstavljen kao najveće pojačanje u Grčkoj!
Telegraf 14.07.2025
Sada je i zvanično, Uroš Račić je novi fudbaler Arisa iz Soluna! Srpski vezista stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor i postao najveće pojačanje grčkog kluba ovog leta, a dolazak iz Sasuola za sumu od oko 3 miliona evra izazvao je pravu euforiju među… »
Uroša Račića predstavili kao najveće pojačanje!
Sportske.net 14.07.2025
Nije više bilo nikakve sumnje, Uroš Račić je promenio klub i stigao je u redove Arisa iz Soluna. On je u tom klubu predstavljen kao najveće pojačanje, tema je meseca, kako su naveli u Solunu. Naše kolege su oduševljene novim pojačanjem, i sam Račić… »
Vesti dana »

"Od vas čujem da je to gej afera, a ja to podržavam": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjali se i "čisti demoni" (video)
Blic pre 35 minutajoš 48 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 50 minutajoš 50 povezanih

"Ovaj voz me je spasao" Alo! sa putnicima u brzom vozu za Suboticu: "Fantazija, konačno u Srbiji!" (video)
Alo pre 9 minutajoš 35 povezanih

Preko 4.000 Ljudi u ivanjičkim selima i dalje u mraku: Prvi sneg izazvao haos koji i dalje ne prolazi - oko 100 montera svaki dan na terenu
Dnevnik pre 2 satajoš 46 povezanih