Povezane vesti
Srpska influenserka zgrozila izjavom o Tompsonu, iz Beograda se preselila u Hrvatsku: "Njegova muzika mi dira srce"
Mondo 14.07.2025
Na kontroverzne pesme Marka Perkovića Tompsona, reagovala je pohvalama za njihovu emociju i povezanost. Milica Milanović (27), srpska influenserka, pre godinu dana napustila je Beograd i preselila se u Hrvatsku. Milica je za hrvatske medije… »
"Njegova pesma me dira u srce": Srpska influenserka Milica zgrozila izjavom o Tompsonu, iz Beograda se preselila u Hrvatsku…
Blic 14.07.2025
Milica Milanović (27), srpska influenserka, pre godinu dana napustila je Beograd i preselila se u Hrvatsku. Milica je za hrvatske medije prokomentarisala život u susednoj nam zemlji,pa zgrozila komentarom o Marku Perkoviću Tompsonu, koji peva… »
Srpska influenserka napustila Srbiju pa šokirala: "Hrvati su snažni, a Tompsonove pesme me diraju u srce"
Telegraf 14.07.2025
Influenserka Milica Milanović (27) pre nešto više od godinu dana napustila je Srbiju i rodni Beograd i život nastavila u Hrvatskoj. Kako je otkrila, privukli su je ljudi, priroda, osećaj sigurnosti, ali i muzika. Ono što će mnoge šokirati jeste činjenica… »
Vesti dana »
Pukao prozor na Rajanerovom Boeingu 737: Avion se vratio u Solun, povređen putnik iz Srbije
Aero.rs pre 33 minutajoš 32 povezane
Gorivo opet poskupelo: Nove cene dizela i benzina koje će važiti do 17. jula
Danas pre 13 minutajoš 27 povezanih
Izrael tvrdi da Iran ima razrađen novi plan da ubije Donalda Trampa
Nova pre 43 minutajoš 33 povezane
Kakvo vreme očekuje Kragujevčane za vikend: sunce, oblaci i mogući pljuskovi
iKragujevac pre 23 minutajoš 33 povezane
Objavljene nove cene goriva: Benzin i dizel poskupeli za dinar
Nedeljnik pre 13 minutajoš 22 povezane