Povezane vesti
Srpska influenserka zgrozila izjavom o Tompsonu, iz Beograda se preselila u Hrvatsku: "Njegova muzika mi dira srce"
Mondo pre 20 dana
Na kontroverzne pesme Marka Perkovića Tompsona, reagovala je pohvalama za njihovu emociju i povezanost. Milica Milanović (27), srpska influenserka, pre godinu dana napustila je Beograd i preselila se u Hrvatsku. Milica je za hrvatske medije… »
"Njegova pesma me dira u srce": Srpska influenserka Milica zgrozila izjavom o Tompsonu, iz Beograda se preselila u Hrvatsku…
Blic pre 20 dana
Milica Milanović (27), srpska influenserka, pre godinu dana napustila je Beograd i preselila se u Hrvatsku. Milica je za hrvatske medije prokomentarisala život u susednoj nam zemlji,pa zgrozila komentarom o Marku Perkoviću Tompsonu, koji peva… »
Srpska influenserka napustila Srbiju pa šokirala: "Hrvati su snažni, a Tompsonove pesme me diraju u srce"
Telegraf pre 20 dana
Influenserka Milica Milanović (27) pre nešto više od godinu dana napustila je Srbiju i rodni Beograd i život nastavila u Hrvatskoj. Kako je otkrila, privukli su je ljudi, priroda, osećaj sigurnosti, ali i muzika. Ono što će mnoge šokirati jeste činjenica… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tuga u Čileu: Spasioci pronašli tela četiri od pet rudara zatrpanih u rudniku bakra
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana