Повезане вести
Српска инфлуенсерка згрозила изјавом о Томпсону, из Београда се преселила у Хрватску: "Његова музика ми дира срце"
Мондо пре 5 сати
На контроверзне песме Марка Перковића Томпсона, реаговала је похвалама за њихову емоцију и повезаност. Милица Милановић (27), српска инфлуенсерка, пре годину дана напустила је Београд и преселила се у Хрватску. Милица је за… »
"Његова песма ме дира у срце": Српска инфлуенсерка Милица згрозила изјавом о Томпсону, из Београда се преселила у Хрватску…
Блиц пре 7 сати
Милица Милановић (27), српска инфлуенсерка, пре годину дана напустила је Београд и преселила се у Хрватску. Милица је за хрватске медије прокоментарисала живот у суседној нам земљи,па згрозила коментаром о Марку Перковићу… »
Српска инфлуенсерка напустила Србију па шокирала: "Хрвати су снажни, а Томпсонове песме ме дирају у срце"
Телеграф пре 7 сати
Инфлуенсерка Милица Милановић (27) пре нешто више од годину дана напустила је Србију и родни Београд и живот наставила у Хрватској. Како је открила, привукли су је људи, природа, осећај сигурности, али и музика. Оно што ће многе… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана