Povezane vesti
Dokumentarac o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
BBC News 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja… »
Dokumentarc o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
Radio 021 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika… »
Južne vesti 14.07.2025
BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je… »
NIN 14.07.2025
Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je dodatnu analizu dokumentarca "Gaza… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
RTS pre 35 minutajoš 33 povezane
RHMZ izdao upozorenje, a radarski snimci otkrivaju šta to danas stiže u Srbiju, koji su krajevi najviše na udaru i kako će se situacija menjati iz sata u sat
Nova pre 35 minutajoš 59 povezanih
Zvezda neće biti zadovoljna – ABA liga joj odgovorila: Sudije donele ispravnu odluku
Dnevnik pre 6 minutajoš 36 povezanih