Povezane vesti
Dokumentarac o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
BBC News 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja… »
Dokumentarc o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
Radio 021 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika… »
Južne vesti 14.07.2025
BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je… »
NIN 14.07.2025
Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je dodatnu analizu dokumentarca "Gaza… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save počela božićna liturgija koju služi patrijarh srpski Porfirije
Euronews pre 5 satijoš 47 povezanih
SAD zaplenile naftni tanker pod ruskom zastavom, navodno povezan sa Venecuelom
NIN pre 26 minutajoš 51 povezana
Oglasio se američki ministar odbrane nakon što su SAD zaplenile tanker pod ruskom zastavom
Nova pre 2 minutajoš 40 povezanih