Povezane vesti
Dokumentarac o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
BBC News 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja… »
Dokumentarc o Gazi prekršio uređivačke standarde, zaključio BBC
Radio 021 14.07.2025
BBC je saopštio da preduzima nekoliko koraka kako se ne bi ponovio sličan scenario. BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika… »
NIN 14.07.2025
Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je dodatnu analizu dokumentarca "Gaza… »
Južne vesti 14.07.2025
BBC/Amjad Al Fayoumi/Hoyo Films Dokumentarni film o Gazi prekršio je uredničke standarde o istinitosti zato što nije objavio da je 13-godišnji narator sin zvaničnika Hamasa, zaključak je analize BBC-ja. Tim Dejvi, BBC generalni direktor zatražio je… »
Vesti dana »
„Na njima je da daju ponudu“ Jokić: Želim do kraja života da igram za Denver
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
(Video) Španija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva: U nadoknadi vremena savladali Portugaliju, srušen Ronaldov san
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Sindikati GSP nakon sastanka sa Vučićem: Biće obustavljen konkurs za javno-privatno partnerstvo sa Strelom (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih
Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo u Rumi: Telo muškarca pronađeno zakopano u dvorištu
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane