Повезане вести
Монеке: "Звезда место где сам желео да будем, Партизан ми није ни послао понуду!"
Спортске.нет 14.07.2025
Најзвучније појачање Црвене звезде у досадашњем делу летњег прелазног рока Нигеријац Чима Монеке био је гост подкаста "Еуро инсидерс" и том приликом говорио о доласку на Мали Калемегдан, својим професионалним почецима, Монаку… »
Монеке послао поруку „гробарима“: „Довели сте Џабарија, мени нисте ни послали понуду“
Нова 14.07.2025
Чима Монеке, ново појачање Црвене звезде, отворено је причао о својој одлуци да каријеру настави на Малом Калемегдану, али и о томе како никада није имао званичну понуду Партизана, иако су му навијачи црно-белих слали поруке да… »
Монекеа питали колико зарађује у Звезди, а онда је послао поруку Гробарима: "Мислили сте да је Паркер бољи"
Телеграф 14.07.2025
Изузетно је активна била Црвена звезда на кошаркашкој пијаци овог лета, а најзвучније име које је пристигло на Мали Калемегдан овог лета јесте Чима Монеке. Управо нигеријски кошаркаш, говиро је у подкасту "Еуро Инсидерс", где је… »
Монеке: Довели сте Џабарија Паркера, а мени нисте послали понуду
Спорт клуб 14.07.2025
Нови крилни центар Црвене звезде Чима Монеке осврнуо се на утакмицу против црвено-белих пре годину и по у којој је однео превагу за Басконију у евролигашкој утакмици у Виторији. „Из неког разлога, упркос томе што сам играо… »
Вести дана »
Почео да ради портал "Ко си, бре, ти"; Вучић: Даћемо све од себе да одговоримо на сваку пријаву
РТС пре 55 минутајош 30 повезаних
Објављена детаљна прогноза за јул и август: Многи ће се разочарати, лето неће бити онакво каквом су се надали – погледајте температуре
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних
"Новак Ђоковић је спржен"! Организатори Вимблдона брутално наместили Србина, сада је све откривено
Вечерње новости пре 30 минутајош 31 повезана
Рајанер се одмах огласио након драме на небу: Прозор се одвојио током лета, Србин затражио лекарску помоћ
Мондо пре 15 минутајош 21 повезана