Povezane vesti
Moneke: "Zvezda mesto gde sam želeo da budem, Partizan mi nije ni poslao ponudu!"
Sportske.net 14.07.2025
Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka Nigerijac Čima Moneke bio je gost podkasta "Euro insiders" i tom prilikom govorio o dolasku na Mali Kalemegdan, svojim profesionalnim počecima, Monaku, Partizanu... Ono što je… »
Moneke poslao poruku „grobarima“: „Doveli ste Džabarija, meni niste ni poslali ponudu“
Nova 14.07.2025
Čima Moneke, novo pojačanje Crvene zvezde, otvoreno je pričao o svojoj odluci da karijeru nastavi na Malom Kalemegdanu, ali i o tome kako nikada nije imao zvaničnu ponudu Partizana, iako su mu navijači crno-belih slali poruke da pređe u Humsku. Govorio… »
Monekea pitali koliko zarađuje u Zvezdi, a onda je poslao poruku Grobarima: "Mislili ste da je Parker bolji"
Telegraf 14.07.2025
Izuzetno je aktivna bila Crvena zvezda na košarkaškoj pijaci ovog leta, a najzvučnije ime koje je pristiglo na Mali Kalemegdan ovog leta jeste Čima Moneke. Upravo nigerijski košarkaš, goviro je u podkastu "Euro Insiders", gde je otkrio zašto baš Zvezda… »
Moneke: Doveli ste Džabarija Parkera, a meni niste poslali ponudu
Sport klub 14.07.2025
Novi krilni centar Crvene zvezde Čima Moneke osvrnuo se na utakmicu protiv crveno-belih pre godinu i po u kojoj je odneo prevagu za Baskoniju u evroligaškoj utakmici u Vitoriji. „Iz nekog razloga, uprkos tome što sam igrao neverovatno, nisam bio na… »
Vesti dana »
Blokada graničnih prelaza za prevoznike jedini način: Kolika se šteta nanosi privredi Srbije i koje je rešenje
Euronews pre 3 satajoš 66 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 59 minutajoš 27 povezanih