Povezane vesti

Moneke: "Zvezda mesto gde sam želeo da budem, Partizan mi nije ni poslao ponudu!"

Moneke: "Zvezda mesto gde sam želeo da budem, Partizan mi nije ni poslao ponudu!"

Sportske.net pre 23 dana
Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka Nigerijac Čima Moneke bio je gost podkasta "Euro insiders" i tom prilikom govorio o dolasku na Mali Kalemegdan, svojim profesionalnim počecima, Monaku, Partizanu... Ono što je… »
Moneke poslao poruku „grobarima“: „Doveli ste Džabarija, meni niste ni poslali ponudu“

Moneke poslao poruku „grobarima“: „Doveli ste Džabarija, meni niste ni poslali ponudu“

Nova pre 23 dana
Čima Moneke, novo pojačanje Crvene zvezde, otvoreno je pričao o svojoj odluci da karijeru nastavi na Malom Kalemegdanu, ali i o tome kako nikada nije imao zvaničnu ponudu Partizana, iako su mu navijači crno-belih slali poruke da pređe u Humsku. Govorio… »
Monekea pitali koliko zarađuje u Zvezdi, a onda je poslao poruku Grobarima: "Mislili ste da je Parker bolji"

Monekea pitali koliko zarađuje u Zvezdi, a onda je poslao poruku Grobarima: "Mislili ste da je Parker bolji"

Telegraf pre 23 dana
Izuzetno je aktivna bila Crvena zvezda na košarkaškoj pijaci ovog leta, a najzvučnije ime koje je pristiglo na Mali Kalemegdan ovog leta jeste Čima Moneke. Upravo nigerijski košarkaš, goviro je u podkastu "Euro Insiders", gde je otkrio zašto baš Zvezda… »
Moneke: Doveli ste Džabarija Parkera, a meni niste poslali ponudu

Moneke: Doveli ste Džabarija Parkera, a meni niste poslali ponudu

Sport klub pre 23 dana
Novi krilni centar Crvene zvezde Čima Moneke osvrnuo se na utakmicu protiv crveno-belih pre godinu i po u kojoj je odneo prevagu za Baskoniju u evroligaškoj utakmici u Vitoriji. „Iz nekog razloga, uprkos tome što sam igrao neverovatno, nisam bio na… »

Vesti dana »