Повезане вести

Монеке: "Звезда место где сам желео да будем, Партизан ми није ни послао понуду!"

Монеке: "Звезда место где сам желео да будем, Партизан ми није ни послао понуду!"

Спортске.нет 14.07.2025
Најзвучније појачање Црвене звезде у досадашњем делу летњег прелазног рока Нигеријац Чима Монеке био је гост подкаста "Еуро инсидерс" и том приликом говорио о доласку на Мали Калемегдан, својим професионалним почецима, Монаку… »
Монеке послао поруку „гробарима“: „Довели сте Џабарија, мени нисте ни послали понуду“

Монеке послао поруку „гробарима“: „Довели сте Џабарија, мени нисте ни послали понуду“

Нова 14.07.2025
Чима Монеке, ново појачање Црвене звезде, отворено је причао о својој одлуци да каријеру настави на Малом Калемегдану, али и о томе како никада није имао званичну понуду Партизана, иако су му навијачи црно-белих слали поруке да… »
Монекеа питали колико зарађује у Звезди, а онда је послао поруку Гробарима: "Мислили сте да је Паркер бољи"

Монекеа питали колико зарађује у Звезди, а онда је послао поруку Гробарима: "Мислили сте да је Паркер бољи"

Телеграф 14.07.2025
Изузетно је активна била Црвена звезда на кошаркашкој пијаци овог лета, а најзвучније име које је пристигло на Мали Калемегдан овог лета јесте Чима Монеке. Управо нигеријски кошаркаш, говиро је у подкасту "Еуро Инсидерс", где је… »
Монеке: Довели сте Џабарија Паркера, а мени нисте послали понуду

Монеке: Довели сте Џабарија Паркера, а мени нисте послали понуду

Спорт клуб 14.07.2025
Нови крилни центар Црвене звезде Чима Монеке осврнуо се на утакмицу против црвено-белих пре годину и по у којој је однео превагу за Басконију у евролигашкој утакмици у Виторији. „Из неког разлога, упркос томе што сам играо… »

Вести дана »