Povezane vesti
Tramp: "Kažem Melaniji da sam imao dobar razgovor sa Putinom, a ona meni - upravo je bombardovao još jedan ukrajinski grad!"
Blic 15.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp održao je danas zajedničku konferenciju za novinare u Beloj kući sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom. U videu koji je privukao veliku pažnju na društvenim medijima, Tramp je ispričao i razgovor sa svojom… »
Rat u Ukrajini: Ruska ofanziva ne jenjava; Situaci u Pokrovsku postaje kritična za VSU sprema se veliki kotao (mapa/video)
Večernje novosti 15.07.2025
RAT u Ukrajini – 1.238. dan. Foto printskrin telegram rvvoenkor Ilustracija telegram rybar Na Zaporožkom sektoru, ruske oružane snage jurišaju na Plavni. Oslobađanjem Malinovke juče, ruske trupe su dobile uporište i pristup Guljajpolu sa istočnih visova… »
(Mapa) proboj na frontu: Rusi zarobili jedinicu stranih plaćenika u Donjecku – Komandant eliminisan, nova sela zauzeta (video)…
RUSKA vojska nastavila je uspešnu ofanzivu na više frontova u Ukrajini, uz dramatične događaje u Donjeckoj oblasti gde su zarobili celu jedinicu stranih plaćenika, dok je komandant navodno eliminisan. Foto MO Rusije/Tanjug/AP Kako je saopšteno, tokom… »
Zelenski: Imao sam dobar razgovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom
NIN 15.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i zahvalio se na njegovoj spremnosti da podrži Ukrajinu. "Razgovarao sam sa predsednikom SAD, bio je to veoma dobar razgovor… »
Tramp veruje u pobedu Rusije
Politika 15.07.2025
Šef Bele kuće je u ponedeljak dao Rusiji ultimatum od 50 dana da zaključi mirovni sporazum. Predsednik SAD Donald Tramp veruje da će Moskva pobediti u ukrajinskom sukobu, piše Politiko. „Predsednikov stav je da će Rusija pobediti - pitanje je koliko će… »
Zelenski: Imao sam dobar razgovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom
Politika 15.07.2025
KIJEV- Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i zahvalio se na njegovoj spremnosti da podrži Ukrajinu. „Razgovarao sam sa predsednikom SAD, bio je to veoma dobar… »
Tramp veruje da će Rusija pobediti u ratu: "Samo je pitanje vremena"
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp smatra da će Rusija pobediti u ukrajinskom sukobu, pitanje je samo koliko će joj vremena za to biti potrebno, piše list Politiko, pozivajući se na visokog zvaničnika Bele kuće. Foto: Profimedia Tramp… »
Najmoćniji paket stiže u Ukrajinu iz SAD, isplivali detalji dogovora: Evo o čemu su razgovarali Tramp i Zelenski: U ovo je…
Blic 15.07.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u ponedeljak da je imao veoma dobar razgovor sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon njegove najave slanja novog oružja Ukrajini, dodajući da su se složili da će u budućnosti češće razgovarati… »
"Dođem kući i kažem Melaniji da sam pričao sa Putinom, a ona pita..." Od njenog pitanja će vam se zalediti krv u žilama
Alo 15.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp je danas na konferenciji za novinare u Beloj kući opisao jedan od svojih nedavnih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, otkrivajući kako ti razgovori mogu biti potpuno neusklađeni sa stvarnošću na terenu… »
Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic 14.07.2025
Nakon što je američki predsednik Donald Tramp zapretio „oštrim tarifama“ od „oko 100%“ ako Rusija ne pristane na sporazum o okončanju rata u Ukrajini u roku od 50 dana, Bela kuća je izdala pojašnjenje. Naime, Sjedinjene Američke Države razmatraju… »
Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas 14.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je Rusiji novim, visokim carinama ako u roku od 50 dana ne pristane na dogovor kojim bi se okončao rat u Ukrajini. Govoreći pred predstavnicima medija u Beloj kući zajedno sa generalnim sekretarom NATO-a Markom… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 34 povezane

Suza suzu stiže! Eksplozija emocija ponosnog tate! Pogledajte kako je Dragutin Topić reagovao kada je Angelina osvojila medalju na Svetskom prvenstvu
Kurir pre 37 minutajoš 57 povezanih

Šamarčina za Trampa! Talibani oduvali SAD, da li će Vašington prekršiti i ovaj sporazum!?
Alo pre 1 satjoš 20 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 3 satajoš 17 povezanih