Повезане вести
Трамп: "Кажем Меланији да сам имао добар разговор са Путином, а она мени - управо је бомбардовао још један украјински град!"
Блиц 15.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп одржао је данас заједничку конференцију за новинаре у Белој кући са генералним секретаром НАТО-а Марком Рутеом. У видеу који је привукао велику пажњу на друштвеним медијима, Трамп је испричао и… »
Рат у Украјини: Руска офанзива не јењава; Ситуаци у Покровску постаје критична за ВСУ спрема се велики котао (мапа/видео)
Вечерње новости 15.07.2025
РАТ у Украјини – 1.238. дан. Фото принтскрин телеграм рввоенкор Илустрација телеграм рибар На Запорожком сектору, руске оружане снаге јуришају на Плавни. Ослобађањем Малиновке јуче, руске трупе су добиле упориште и приступ… »
(Мапа) пробој на фронту: Руси заробили јединицу страних плаћеника у Доњецку – Командант елиминисан, нова села заузета (видео)…
РУСКА војска наставила је успешну офанзиву на више фронтова у Украјини, уз драматичне догађаје у Доњецкој области где су заробили целу јединицу страних плаћеника, док је командант наводно елиминисан. Фото МО Русије/Тањуг/АП… »
Зеленски: Имао сам добар разговор са председником САД Доналдом Трампом
НИН 15.07.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да је имао веома добар разговор са председником Сједињених Америчких Држава и захвалио се на његовој спремности да подржи Украјину. "Разговарао сам са председником САД, био је… »
Трамп верује у победу Русије
Политика 15.07.2025
Шеф Беле куће је у понедељак дао Русији ултиматум од 50 дана да закључи мировни споразум. Председник САД Доналд Трамп верује да ће Москва победити у украјинском сукобу, пише Политико. „Председников став је да ће Русија победити… »
Зеленски: Имао сам добар разговор са председником САД Доналдом Трампом
Политика 15.07.2025
КИЈЕВ- Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да је имао веома добар разговор са председником Сједињених Америчких Држава и захвалио се на његовој спремности да подржи Украјину. „Разговарао сам са председником САД… »
Трамп верује да ће Русија победити у рату: "Само је питање времена"
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп сматра да ће Русија победити у украјинском сукобу, питање је само колико ће јој времена за то бити потребно, пише лист Политико, позивајући се на високог званичника Беле куће… »
Најмоћнији пакет стиже у Украјину из САД, испливали детаљи договора: Ево о чему су разговарали Трамп и Зеленски: У ово је…
Блиц 15.07.2025
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је у понедељак да је имао веома добар разговор са америчким председником Доналдом Трампом након његове најаве слања новог оружја Украјини, додајући да су се сложили да ће у… »
"Дођем кући и кажем Меланији да сам причао са Путином, а она пита..." Од њеног питања ће вам се заледити крв у жилама
Ало 15.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп је данас на конференцији за новинаре у Белој кући описао један од својих недавних разговора са руским председником Владимиром Путином, откривајући како ти разговори могу бити потпуно неусклађени… »
Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц 14.07.2025
Након што је амерички председник Доналд Трамп запретио „оштрим тарифама“ од „око 100%“ ако Русија не пристане на споразум о окончању рата у Украјини у року од 50 дана, Бела кућа је издала појашњење. Наиме, Сједињене Америчке… »
Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас 14.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп запретио је Русији новим, високим царинама ако у року од 50 дана не пристане на договор којим би се окончао рат у Украјини. Говорећи пред представницима медија у Белој кући заједно са генералним… »
Вести дана »
Либан: Хезболах прихватио амерички предлог о прекиду напада са Израелом
Нова пре 1 сатјош 30 повезаних
Неочекиван исход гласања у Кули: Грешка или "слаба карика" и како је "вођа" акредитованим медијима забранио улаз
Н1 Инфо пре 5 сатијош 30 повезаних
Ниш у априлу посетило око 14.000 туриста, а Нишку Бању 291 особа
Јужне вести пре 1 данјош 38 повезаних