Povezane vesti

Tramp: "Kažem Melaniji da sam imao dobar razgovor sa Putinom, a ona meni - upravo je bombardovao još jedan ukrajinski grad!"

Tramp: "Kažem Melaniji da sam imao dobar razgovor sa Putinom, a ona meni - upravo je bombardovao još jedan ukrajinski grad!"

Blic pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp održao je danas zajedničku konferenciju za novinare u Beloj kući sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom. U videu koji je privukao veliku pažnju na društvenim medijima, Tramp je ispričao i razgovor sa svojom… »
Rat u Ukrajini: Ruska ofanziva ne jenjava; Situaci u Pokrovsku postaje kritična za VSU sprema se veliki kotao (mapa/video)

Rat u Ukrajini: Ruska ofanziva ne jenjava; Situaci u Pokrovsku postaje kritična za VSU sprema se veliki kotao (mapa/video)

Večernje novosti pre 21 dana
RAT u Ukrajini – 1.238. dan. Foto printskrin telegram rvvoenkor Ilustracija telegram rybar Na Zaporožkom sektoru, ruske oružane snage jurišaju na Plavni. Oslobađanjem Malinovke juče, ruske trupe su dobile uporište i pristup Guljajpolu sa istočnih visova… »
(Mapa) proboj na frontu: Rusi zarobili jedinicu stranih plaćenika u Donjecku – Komandant eliminisan, nova sela zauzeta (video)…

(Mapa) proboj na frontu: Rusi zarobili jedinicu stranih plaćenika u Donjecku – Komandant eliminisan, nova sela zauzeta (video)…

Večernje novosti pre 20 dana
RUSKA vojska nastavila je uspešnu ofanzivu na više frontova u Ukrajini, uz dramatične događaje u Donjeckoj oblasti gde su zarobili celu jedinicu stranih plaćenika, dok je komandant navodno eliminisan. Foto MO Rusije/Tanjug/AP Kako je saopšteno, tokom… »
Zelenski: Imao sam dobar razgovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom

NIN pre 20 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i zahvalio se na njegovoj spremnosti da podrži Ukrajinu. "Razgovarao sam sa predsednikom SAD, bio je to veoma dobar razgovor… »
Tramp veruje u pobedu Rusije

Tramp veruje u pobedu Rusije

Politika pre 20 dana
Šef Bele kuće je u ponedeljak dao Rusiji ultimatum od 50 dana da zaključi mirovni sporazum. Predsednik SAD Donald Tramp veruje da će Moskva pobediti u ukrajinskom sukobu, piše Politiko. „Predsednikov stav je da će Rusija pobediti - pitanje je koliko će… »

Politika pre 20 dana
KIJEV- Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i zahvalio se na njegovoj spremnosti da podrži Ukrajinu. „Razgovarao sam sa predsednikom SAD, bio je to veoma dobar… »
Tramp veruje da će Rusija pobediti u ratu: "Samo je pitanje vremena"

Tramp veruje da će Rusija pobediti u ratu: "Samo je pitanje vremena"

Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp smatra da će Rusija pobediti u ukrajinskom sukobu, pitanje je samo koliko će joj vremena za to biti potrebno, piše list Politiko, pozivajući se na visokog zvaničnika Bele kuće. Foto: Profimedia Tramp… »
Najmoćniji paket stiže u Ukrajinu iz SAD, isplivali detalji dogovora: Evo o čemu su razgovarali Tramp i Zelenski: U ovo je…

Najmoćniji paket stiže u Ukrajinu iz SAD, isplivali detalji dogovora: Evo o čemu su razgovarali Tramp i Zelenski: U ovo je…

Blic pre 20 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u ponedeljak da je imao veoma dobar razgovor sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon njegove najave slanja novog oružja Ukrajini, dodajući da su se složili da će u budućnosti češće razgovarati… »
"Dođem kući i kažem Melaniji da sam pričao sa Putinom, a ona pita..." Od njenog pitanja će vam se zalediti krv u žilama

"Dođem kući i kažem Melaniji da sam pričao sa Putinom, a ona pita..." Od njenog pitanja će vam se zalediti krv u žilama

Alo pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp je danas na konferenciji za novinare u Beloj kući opisao jedan od svojih nedavnih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, otkrivajući kako ti razgovori mogu biti potpuno neusklađeni sa stvarnošću na terenu… »
Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana

Blic pre 21 dana
Nakon što je američki predsednik Donald Tramp zapretio „oštrim tarifama“ od „oko 100%“ ako Rusija ne pristane na sporazum o okončanju rata u Ukrajini u roku od 50 dana, Bela kuća je izdala pojašnjenje. Naime, Sjedinjene Američke Države razmatraju… »
Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana

Danas pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je Rusiji novim, visokim carinama ako u roku od 50 dana ne pristane na dogovor kojim bi se okončao rat u Ukrajini. Govoreći pred predstavnicima medija u Beloj kući zajedno sa generalnim sekretarom NATO-a Markom… »

Vesti dana »